Pappa Emilio Ingrossos fina löfte efter Benjamins förlust

Benjamin Ingrosso landade på en femte plats i finalen av Melodifestivalen. På plats för att stötta honom var hans pappa Emilio Ingrosso. Som en tröst efter förlusten ska han bjuda Benjamin ned till Spanien efter Mello.

Emilio Ingrosso, 51, har rest till Sverige med sin fru Åsa bara för att se sonen Benjamin Ingrosso, 19, uppträda i finalen av Melodifestivalen 2017 i Friends Arena. När Hänt-TV träffar honom på efterfesten så är det en stolt pappa med mycket fint att säga om sin son.

– Jag är stolt, han är jätteduktig och han gjorde ett jättebra framträdande. Han var lugn och han var kontrollerad och återhållsam. Men ändå bra energi, bra blickar, avslappnat. Det var jättebra, säger han och fortsätter:

– Han är talangfull så det är ju inte så mycket man kan säga, han är där han är.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso näthatas för sin kroppsdel: ”För jävligt”

Som en tröst efter femteplatsen som inte räckte hela vägen till Eurovision Song Contest så ska Emilio bjuda ner Benjamin och hans syskon till Spanien där de ska äta pasta och fira att han kom på en femte plats.

– Jag tror att han ska komma direkt efter Mello, beroende på hur mycket jobb de har. Han kommer nog till påsk för att vi öppnar en ny restaurang den 7 april.

Benjamin Ingrosso tillsammans med en del av sin familj och en vän.

Eftersom att mat och matlagning, framförallt pasta, är Benjamins stora passion jämte musiken så är det pasta han ska bjudas på när han kommer ner till sin pappa i Spanien.

– Vi kommer nog att göra ett stort bord där vi lägger upp massa tallrikar med pasta så får han äta tills han spyr. Han älskar ju det, han är en matglad kille, säger Emilio till Hänt-TV.

– Benjamin har ett rekord på hur många tallrikar pasta han ätit och det är mellan 6-8 stycken, han kanske slår det och äter 10 på en och samma kväll.

Men innan de åker ner till Spanien så ska de fira Benjamin i Sverige.

– Först ska jag krama om honom sen ska vi bara ta hand om honom, vi har inte setts på ett par månader, berättar Emilio.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso lämnar Sverige

SE OCKSÅ: 

Benjamin om fina relationen till Bianca: “Stöttar varandra”

SENASTE NYTT!