LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Då föds Lisa Ajax och Max Huss dotter – han är pappan till barnet

24 jan, 2024 
Lisa Ajax och Max Huss
Lisa Ajax kommer att vara gravid när hon ställer sig på scen i Melodifestivalen 2024.
När beräknas hon föda egentligen? Och vem är pappan till barnet?
Hänt har såklart koll på detta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Snart är det äntligen dags för Melodifestivalen 2024! Den här gången är det Carina Berg, 46, som är programledare och på scen kommer vi få se bland andra Samir & Viktor, Fröken Snusk och Danny Saucedo.

En person som är väl bekant med Mello är Lisa Ajax, 25. Det här blir den femte gången hon ställer upp i musiktävlingen – men den här gången blir lite speciell. Lisa är nämligen gravid med sitt och pojkvännen Max Huss, 28, första barn!

Max Huss är pappan till Lisa Ajax barn – så träffades de

För Expressen har artisten berättat hur hon och Max, vars artistnamn är Klockrent!, egentligen träffade varandra. Det slog gnistor mellan dem när de spelade in låten Här tog det vackra slut.

– Så fort han kom in i rummet så visste jag att det här är en typsikt sån kille som jag faller för, har hon förklarat för tidningen.

Annons

Men att jobba ihop är något de försöker att inte göra allt för mycket. Strax efter att Lisa Ajax och Max blev ett par landade de i att de ska försöka hålla isär sina karriärer.

– Jag och Max har jobbat en del ihop men jag tror att vi kommer vilja fokusera mestadels på vår egna musik, sa Lisa till Hänt häromåret.

Då bodde paret inte ihop men numera står de skrivna på samma adress. Och det förenklar ju saker och ting i och med att de nu har en bebis på väg!

Väntar Lisa Ajax en flicka eller pojke? Då beräknas barnet födas

Det var under en spelning som Lisa Ajax avslöjade att hon och pojkvännen ska få barn.

– Det här är en väldigt speciell kväll för mig och Lisa, för vi väntar barn!, sa Max på scen, enligt Nyheter 24.

På Instagram har vi sedan dess kunnat ta del av uppdateringar om graviditeten. Följarna har bland annat fått veta att det är en flicka som ligger i magen och att hon är bekräknad att födas i juni!

Annons

”Trevlig helg från mig och lilltjejen i magen”, skriver Lisa intill en bild på sin växande mage när hon avslöjade könet.

”Vi är så lyckliga över att berätta att vi ska få en liten bebis i juni”, skriver hon i ett annat inlägg.

Lisa Ajax tävlar i första deltävlingen i Melodifestivalen och det råder ingen tvekan om att hon och bebisen i magen är laddade! På Instagram visar hon upp gravidmagen.

”Godmorgon från Malmö, idag blir det rep med kameror och kläder. Längtar tills ni får se allt på lördag! Ni kan faktiskt redan nu smyglyssna på låten i melloappen”, skriver Lisa och visar upp magen.

FOTO: Magnus Andersson/TT, Hans Shimoda/TT

Annons