TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Höggravida Lisa Ajax ryter ifrån – ger svar på tal om utseendet: ”Äcklad”

09 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lisa Ajax
Lisa Ajax är med i finalen av Melodifestivalen 2024.
Hänt har träffat Lisa som under intervjun öppnar upp om näthatet hon har upplevt under tävlingen.
– Jag blev äcklad av den kommentaren, säger Lisa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt knackar på hos Lisa Ajax och pojkvännen Max HussBrand logo
Hänt knackar på hos Lisa Ajax och pojkvännen Max Huss

Lisa Ajax är aktuell i Melodifestivalen där hon lyckats knipa en finalplats med sin låt Awful liar. Hänt har träffat Lisa hemma i hennes, och pojkvännen Max Huss nyrenoverade lägenhet på Kungsholmen. Under intervjun berättar Lisa om den elaka kommentaren som fick hennes fans stötta med kärlek och uppbackning.

Lisa Ajax om kommentaren: ”Jag blev äcklad”

Det är mycket som händer i Lisa Ajax liv just nu. Förutom att vara en av finalisterna i Melodifestivalen väntar Lisa och pojkvännen Max en dotter i juni.

Lisa ser inga problem med att ställa upp i musiktävlingen under sin graviditet men många av tittarna har kommit med negativa påhopp sedan hennes första framträdande i deltävling ett.

– Gud vad folk tycker och tänker, och det väldigt öppet. Dem skiter i att det är en människa med känslor som framför låten och numret, säger Lisa till Hänt.

Det var särskilt en kommentar som fick Lisa att reagera starkt. Därför postade hon det elaka påhoppet på sin Instagram för att markera vart gränsen går. Det var ingen mindre än Göteborgs-Postens kulturchef Johan Hilton som skrev på X att Lisa såg ut som en höggravid tolvåring.

Annons

– Den kommentaren var bara så sjuk på alla sätt. Jag blev äcklad av den kommentaren, berättar Lisa.

Lisa Ajax fans backade artisten efter den elaka kommentaren

Många skulle nog säga att Lisa har haft turen på sin sida när det gäller sitt ungdomliga utseende då många strävar efter just detta. Idag är det inget hon reflekterar över, men när Lisa var yngre utvecklades hennes unga utseende till ett komplex för sångerskan. Lisa berättar också hur förändringarna som sker med kroppen under en graviditet kan kännas jobbiga. Dessa två saker kombinerat gjorde att Lisa tog det elaka påhoppet extra hårt.

– Det var mycket med den kommentaren, ett gammalt komplex togs upp och sen ett nytt komplex att jag är kort eller för stor för den graviditetsveckan jag är i. Allting som känns mest fanns i den kommentaren, säger Lisa till Hänt.

När Lisa postade kommentaren på sina sociala medier var däremot Lisas fans på Instagram snabba med att backa henne och istället kontra med kärlek.

– När jag la upp inlägget bombades jag av kärlek från alla människor så det kändes jätteskönt med den uppbackningen, berättar Lisa.

FOTO: TTAnnons