LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lisa Ajax och Max osams inför dotterns födsel – här kommer de inte överens

04 feb, 2024 
Linn Seipel
Elin Jonasson
Lisa ajax och pojkvännen max huss på melodifestivalens efterfest
Lisa Ajax gick direkt vidare till final efter gårdagens deltävling i Melodifestivalen!
Hänt träffade på henne och pojkvännen Max Huss på efterfesten – där det avslöjades ett och annat om deras kommande bebis namn...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Mello-aktuella Lisa Ajax, 25, har synts i rampljuset i snart 10 år. Hon var nämligen bara 16 år gammal när hon gick och vann hela Idol. Vid flera tillfällen har vi sett henne ställa upp i Melodifestivalen, och så även i år! Under lördagens första deltävling gick hon dessutom vidare direkt till final efter att drygt 400 000 röster sagt sitt.

Melodifestivalen 2024 fick en kanonstart med överraskningen att Carina Berg, 46, fick sällskap uppe på scen av både sin make Erik Berg, 35, och Mello-legenden Björn Gustafsson, 37. Att en gravid Lisa Ajax gick vidare blev grädden på moset.

Max Huss stolthet över flickvännen Lisa Ajax: ”Jag grät”

Hänt var på plats hela Mello-helgen nere i Malmö och hann prata med sångerskan vid flera tillfällen. På efterfesten fick vi dessutom en snack med henne och sambon Max Huss, 28, de blivande förstagångsföräldrarna.

Annons

Hur stolt är du över Lisa?

– Alltså jag är... Det går inte ens att beskriva. Det är helt sjukt. Vem gör ens det här? Gravid också. Jag är så stolt, alltså det spricker. Jag gråter aldrig men jag grät alltså, säger pojkvännen Max Huss.

max huss och lisa ajax på mellos efterfest
Lisa Ajax och Max Huss på Melodifestivalens efterfest. Längdskillnaden är ett faktum! Hon är 1.52 och han 1.88cm lång.

Lisa Ajax om konflikterna kring namnvalet för barnet

Än så länge har lilla flickan i magen officiellt bara ett arbetsnamn – Plupp. Men paret har fattat tycke för ett namn som de ännu vill hålla lite för sig själva innan de går ut med.

– Vi har ett namn som ligger högst upp... Men ja, det är hemligt. Sedan är det så här att man vet inte hon kanske kommer ut och ser ut som någon helt annan. Då måste vi ju bara tänka om, men vi har ett namn som det förmodligen blir, säger Lisa.

Får barnet ditt eller Max efternamn?

– Hon tar båda. Jag får inte ta bort Ajax, min pappa blev inte glad när jag sa att vi eventuellt skulle göra det. Då sa han ”ajabaja!”, berättar Lisa och fortsätter:

– Men Max vill inte heller ta bort, han heter Huss och det är ju också väldigt... Ja men båda är liksom ovanliga namn, så det blir Ajax Huss.

FOTO: Johan Nilsson / TT, Elin Jonasson/Hänt

Annons