Klara Hammarströms barnbesked – dagar innan Melodifestivalen

Klara Hammarström
Exklusivt

Melodifestivalen-aktuella Klara Hammarströms kärleksliv blomstrar.
I en intervju med Hänt delar hon nu med sig av ett barnbesked – bara dagar innan tävlingen.
0:40

Efter reklamen: Då vill Klara Hammarström ha barn med pojkvännen Alexander Holtz

(0:40)

Klara Hammarström, 21, debuterade i Melodifestivalen 2020 med låten Nobody. Året därpå var hon återigen aktuell i tävligen, denna gång med Beat of broken hearts som slutade på en sjätteplats. Och tredje gången gillt är nu Klara tillbaka på Mello-scenen under deltävling fyra med bidraget Run To The Hills.

På kärleksfronten går det strålande, sedan ett bra tag tillbaka är Klara nämligen tillsammans med hockeyspelaren Alexander Holtz, 20. Paret träffades i samband med Klaras Melodifestivalen-medverkan förra året, då de båda spenderade tid i Stockholm.

Felix hårda anklagelser mot Julia efter relationsavslöjandet

Klara om distansförhållandet med Alexander

Idag lever Klara och Alexander i en distansrelation då Alexander spelar i NHL och därav är bosatt i USA. I en ny intervju med Hänt berättar Klara om känslorna över att inte leva i samma land.

– Det är jobbigt ibland men det är också roligt att man får stötta varandra på distans. Jag är hans största fan, jag ligger uppe och kollar på matcherna. Men det är klart att det är jobbigt att ha ett distansförhållande de gångerna man kommer hem och känner att jag skulle behöva en kram eller något, säger Klara.

Paret är däremot noga med att prata på Facetime ofta och har lärt sig att göra det bästa av situationen.

Klara Hammarström om relationen med Liamoo: ”Jobbigt”

Se klippet här!

Barnbeskedet efter stora kärlekslyckan

När Hänt träffar Klara, några dagar innan det är dags för henne att äntra scenen, är repetitionerna i full gång. Under lördagen kommer nära och kära sitta i publiken, bland annat Klaras stora familj.

Att Klara är barnkär har nog ingen missat. På Instagram visar hon ofta upp att hon gärna umgås med de yngre syskonen. Klara har nämligen 10 syskon, varav flera är i yngre åldrar. Barnlängtan för Klara och Alexander visar sig också finnas, även om de gärna avvaktar lite.

– Jag vill skaffa barn när det känns som att jag vill skaffa barn. Jag vill känna att det kommer för att jag är klar med mycket annat. Jag vill jättegärna skaffa barn när jag och min kille, Alex då, är i position i livet där vi har tid för barn, säger Klara och tillägger:

– "Tar du ungen? Nej, jag ska på hockey. Jaha för jag ska ha gig.” Nej, det blir inte så bra och vi har ingen stress. Vi är så himla unga, min mamma fick sitt sista barn nu för bara några år sedan. Jag har syskon som liksom är tre år gamla så de kan få bli gamla innan det är dags för mig.

FOTO: Instagram/Claudio Bresciani/TT

SENASTE NYTT!