Därför håller Kadiatou Holm Keita sitt kärleksliv hemligt

Därför håller Kadiatou Holm Keita sitt kärleksliv hemligt

För två år sedan gick William Stridh och Kadiatou Holm Keita skilda vägar.
Men hur ser deras relation ut idag?
Och varför vill Kadiatou inte prata om sitt kärleksliv?
TV: Intervju med Kadiatou inför Melodifestivalen 2021
Slå på ljud

William Stridh och Kadiatou Holm Keita hittade kärleken hos varandra när de båda deltog i Idol 2018.

Ett halvår efter relationsavslöjandet gästade Kadiatou Hänts podcast Vad har hänt? och avslöjade då att paret flyttat ihop.

– Det pratade vi om ganska länge. Sedan var det bara så svårt att få tag på en lägenhet. När vi hittade en så var det bara; ”där är den, då flyttar vi in”, sa Kadiatou i Vad har hänt?.

Men ett år efter att paret hade blivit tillsammans valde de att gå skilda vägar. När William i fjol deltog i Melodifestivalen med sin ballad Molnljus sa han att han sjöng om förlorad kärlek som han själv fått erfara.

– Det är klart, mycket av grejerna har man ju varit med om. Sen om det är med henne eller tidigare... Det är ju grejen när man skriver, man vill skriva något man kan relatera till, annars blir det ju fel att stå och sjunga en låt där man inte känner igen sig i någonting, sa han då till Expressen.

Kadiatous svar om kärlekslivet

Nu är det Kadiatou som är högaktuell i årets Mello med sitt bidrag One touch. När Hänt pratar med artisten berättar hon om varför hon valt att inte berätta något om sitt kärleksliv – efter uppbrottet från exet William.

– Jag är väldigt privat av mig, annars liksom. Jag har mig och sen har jag artisten Kadiatou. Alla de frågorna ligger hos mig när jag är hemma liksom. Jag vill hålla mitt privatliv lite privat en stund till.

Finns det någon speciell anledning till det, är det efter ditt förra offentliga förhållande?

– Jag vet hur det kan vara att ha ett offentligt förhållande, det är inte alltid roligt. Men går man ut offentligt med något får man vara beredd på att svara på frågor om det.

Hon känner även att det hänt en hel del annat i hennes liv sedan uppbrottet från William.

– När vi gjorde slut så var det ingen press som ringde mig och frågade mig. Så nu får jag dessa frågor två år senare, nu har jag gått vidare. Det har hänt så mycket för mig sedan dess.

Så är relationen med William idag

Hon berättar att de slutade som vänner och att det inte är något konstigt eller dålig stämning mellan dem idag.

– Vårat förhållande var som det var. Vi båda var, eller i alla fall från min sida kan jag säga, jag visste knappt vem jag själv var. Då är det svårt att ha ett bra förhållande. Det var så mycket som hände då. Men vi har inga bad intensions eller så, vi slutade bra.

– Ser jag honom på stan skulle jag hälsa liksom.

LÄS OCKSÅ: 6 saker du kanske inte visste om Gunde Svans son Ferry Svan

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN