TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Det gör Mattias Andréasson idag – efter succén med EMD

05 feb, 2021 
Mattias Andréasson var en av de tre populära hunkarna som utgjorde gruppen EMD.
Men vad gör han idag, flera år efter succén?
Annons
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”Brand logo
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”

De var oerhört heta med flera ihärdiga fans som avgudade varenda låt de gjorde. Trion EMD bestod av Erik Segerstedt, Danny Saucedo och Mattias Andréasson och de gjorde för några år sedan en oerhörd succé under den tiden de var aktiva.

2018 i Så mycket bättre på TV4 återförenades trion, då hade de inte stått på scen tillsammans sedan 2010. De bildade gruppen EMD 2007 men tog en paus från varandra redan tre år efter.

I Efter fem berättade Danny då om återföreningen som skedde under en kväll.

– Svinkul, det är mina brorsor. Det är två bröder till mig som jag lärde mig stå på scen med och bli artist med. Så att få stå där kändes som att bli en pojke igen, sa Danny i programmet och fortsatte:

– Det är kul att få köra med Erik och Matte igen och få känna vår energi, det är som när man träffar gamla polare.

När Danny fick frågan om han tror att de kommer att framträda tillsammans framöver igen svarade han hoppfullt:

Annons

– Svinkul, det är mina brorsor. Det är två bröder till mig som jag lärde mig stå på scen med och bli artist med. Så att få stå där kändes som att bli en pojke igen, sa Danny i programmet och fortsatte:

Det gör Mattias idag

Men vad säger de andra två och vad gör de idag?

När Hänt träffade Mattias sa han att hans tid går åt att skriva musik åt andra, så han hade knappt hunnit en seriös återförening för EMD.

– Jag sitter mest i studion och producerar och skriver musik åt andra, så det tar också väldigt mycket tid. Så jag har knappt tid jag heller, sa han då.

Han hade dock tyckt att det vore väldigt kul att få igång EMD igen.

– Precis, alltså fasen det hade varit kul att gå in i studion och skriva nytt material. Men sedan får vi se om vi hittar tid till det, sa han då och la till:

– Det hade varit svinkul.

Om man går in på Mattias Instagram idag ser man att han har fullt upp med olika låtsläpp. Bland annat har producerat Dannys och Sabina Dumbas nya låt.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons