Jon Henriks tårar: "Ni har fått mig att känna mig viktig"

Jon Henrik Fjällgren bröt ihop efter vinsten i Melodifestivalen - och berättar nu om den svåra tiden och om de bortgångna vännerna som aldrig fick se hans succé.

Jon Henrik Fjällgren, 29, gick direkt till final i Melodifestivalen 2017 med sitt bidrag “En värld full av strider”, som han framför tillsammans med duettpartnern Aninia. I direktsändningen kunde tittarna se hur hans blick var glansig och efter sändningen gjorde Jon Henrik en egen Facebook-video där han i tårar berättade om vad vinsten betyder för honom.

– Det känns helt underbart, jag är mållös. Jag tänker på allting som har hänt i mitt liv, hur det har varit, ni ska bara förstå hur stort det här är för mig, det ni har gjort för mig. Det fanns en gång i tiden som jag verkligen kände mig som ingenting, men ni har gjort det här till att jag känner att jag är viktig och gör någonting viktigt, säger han.

Jon Henrik fortsätter i tårar:

– Den kärleken ni skriver till mig, det finns ingenting i världens om kan mäta sig med det. Och mina tårar som runnit ikväll och här nu är av glädje och lycka och sorg. Jag tänker på mina vänner som inte kunde se det här, att jag har lyckats. Tack ska ni ha.

LÄS MER: Det betyder den samiska texten i Jon Henrik Fjällgrens låt

Jon Henrik har tidigare berättat att han förlorat många vänner som gått bort. Senast för ett par veckor sedan dog en av artistens nära vänner. Under samma period drabbades han själv av diagnosen posttraumatiskt stressyndrom.

Jon Henrik Fjällgren tävlar i finalen av Melodifestivalen om två veckor.

LÄS MER: Jon Henrik drabbad av tuff diagnos: “Benen bar mig inte”

Foto: IBL

Senaste nytt