LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Hetaste Mello-skvallret från Malmö – vem tror ni var surast?

14 feb, 2016 
Hans & Anna Shimoda
Vem pussade på vem och vilka blev kvar sist på efterfesten? Här kommer de hetaste snackisarna från Mellons andra delfinal.
Annons

Mello-Malins mys

Sockersöta tv-pinglan Malin Olsson var en av få kända ansikten som hängde i festivalhotellets bar till sent på natten på fredagskvällen. Inte konstigt, artisterna knep de sista timmarna av vila innan allvaret.

Hon tjattrade ivrigt med båda kvällstidningarnas skjutjärnsjournalister och gjorde sen ett avbrott för att posera för Hänts kamera. DIREKT när bilden var tagen pussade hon pojkvännen Simon på munnen, som för att retas. Men hon lovade att bjussa på en ny puss efter tävlingen och det löftet höll hon.

Malin poserade med sin Simon för Hänt...
Malin poserade med sin Simon för Hänt…
...och levererade sedan den utlovade kyssen.
…och levererade sedan den utlovade kyssen.
Annons

Isa surade

Hon var förhandsfavoriten som inte höll. Visst, Andra chansen är inte fy skam, men Isa hade tagit ut segern i förskott, likt alla andra. Hon höll god min i tv, men på efterfesten satt hon och såg ut som hon sålt smöret och tappat alla pengar i Västra hamnen. Det var ett ansträngt leende som letade sig fram när vi bad om en bild. Inget pokerface där inte…

Hon har onekligen sett gladare ut.
Hon har onekligen sett gladare ut.

Mollys revansch

Om Isa var besviken och sur så var förra årets app-förlorare, Molly Pettersson Hammar, gladast av alla i hela Malmö kommun. Hon var först ut på dansgolvet på efterfesten och sjöng till sin egen låt.

Annons

Gullig notering var också att när dj:n slängde på hennes exkärlek Robin Stjernbergs mellovinnare ”You” så dansade hon euforiskt och om ni undrar vad hon gör med munnen på bilden så sjunger hon ”all because of Yooooouuuuuuuuuu”.

Molly bubblade av lycka på efterfesten!
Molly bubblade av lycka på efterfesten!
"Yoooooouuuuuuuuu...."
“Yoooooouuuuuuuuu….”

Hungrigast

Det är en lång dag för alla. Genrep på dagen, huvudtävling på kvällen. Runt midnatt kom artisterna till efterfesten på hotellet. Hungrigast av alla var Tommy Nilsson som knappt tog av sig jackan eller stannade för Hänts fotograf. Han bara ”jag är så jävla hungrig!”. Men vi haffade honom vid den kladdiga coleslawn. Gott så.

Annons
Kladdig coleslaw föll Tommy på läppen.
Kladdig coleslaw föll Tommy på läppen.

Slipsen som Gud glömde

Riktigt så illa kanske det inte var. Men under efterfesten fick vi ett snack med finalisten David Lindgren som stolt berättade att hans fru Kristina hade stylat honom. I samma veva föll vår blick på Davids slips, en kopparfärgad historia som såg ut att vara gjord i spegelglas (!).

Vi kommenterade det modiga valet av accessoar varpå David suckade och sa att det var det enda han hade valt själv – och att frugan avskydde den.

David med frugan och slipsen.
David med frugan och slipsen.

Efterfest?

Vid 3-snåret tystnade musiken och baren bommade igen. Men det var många som inte kände för hemgång. Flera artister var kvar samt Mello-generalen Christer Björkman. Och Hänt själva… Men till slut var det bara att inse faktum. Festen var över och det var dags att bege sig hemåt. Nu laddar vi för en ny Mello-vecka. Vi säger som Patrik Isaksson. Tillbaks på ruta ett.

Annons
Sist ut från festen var bland andra Christer Björkman och Hänt.
Sist ut från festen var bland andra Christer Björkman och Hänt.

Sugen på mer? Läs Hänt i Veckan nr 8 som finns i butik på onsdag för ännu mer Melloextra och kändisskvaller från tävlingens andra delfinal i Malmö!

Foto: Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons