LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Här är 5 kändisar som är SJUKT lika Johan från De vet du

02 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Johan Gunterberg från De vet du är galet lik flera andra kändisar. Här är några av dem – vem tycker du liknar artisten allra mest?
Annons

Johan Gunterberg, 28, tävlar i Andra chansen i Melodifestivalen 2017 den här veckan tillsammans med gruppen De vet du, bestående av honom, Christopher Martland, 27, Tor Wallin, 25, och Dj Hunk, 28. Men trots att det är första gången Johan tävlar i schlagern, så kan vara så att du känner igen honom lite extra sedan tidigare. Han är nämligen väldigt lik fem andra riktigt kända män…

1. David Hasselhoff

Johan har samma bestämda blick, markerade käkben och kraftiga hårsvall som allas vår Hoff!

Annons

2. Patrick Swayze

Johan skulle lätt kunna säga “Nobody puts Dj Hunk in the corner” med stor trovärdighet!

3. Jamie Dornan

Annons

När det blir dags för en svensk version av “Fifty shades of Grey” borde Johan helt klart stå först i kön för att spela rollen som Mr Grey!

4. Tom DeLonge

Vi tror inte ens att Blink 182:s fans skulle märka om det var Johan som gick upp och rev av en punkdänga, i stället för bandets gamla medlem Tom!

Annons

5. Per Morberg

Vem är Per och vem är Johan?! Vem vet, på lördag kanske det är tv-kocken som glider in i den orange bilen på Melodifestivalens scen utan att någon ser och sjunger om en spännande road trip i stället!

När Johan Gunterberg själv får se bilderna brister han ut i ett stort skratt.

– HAHAHAHAHAHAHA. Jag tycker egentligen inte jag är jättelik någon, men det är lite roligt likt på något sätt. Vi brukar skoja massa om vilka som är lika varandra, det är typ det roligaste vi vet! Men jag vill nog vara mest lik Hoff. Han är största chefen i den här skaran, säger artisten och fortsätter:

– Jag brukar få höra att jag är lik Hasselhoff, Morberg och ibland Swayze. Men minst lik är nog ändå han Blink 182. Men jag garvar åt den bilden också, för jag ser ändå något där!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL, IMDB, Instagram

Annons