LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindström om krisen – nu berättar hon: ”Det är jättetufft”

15 feb, 2024 
AvLotta Karinsdotter
Elisa Lindström är aktuell i Melodifestivalen 2024.
Nu berättar dansbandsstjärnan om tuffa tiden med att vara ifrån dottern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Elisa Lindström, 32, bor i ett hus i Mariestad med nye kärleken Gustav och dottern Irma, 5, från relationen med exmaken Markus Frykén, 33.

Men under senaste året har hon tillbringat mycket tid hemifrån. Just nu är Elisa aktuell i Melodifestivalen med bidraget Forever yours. När hon uppträdde i första deltävlingen satt pojkvännen och dottern i publiken.

– Jag blir alldeles rörd när jag tänker på att Irma ska vara här. Att hon är här, det är så värdefullt. När jag blir nervös och går in i bubblan så tänker jag alltid: Men vad är det viktiga? Irma tycker att jag är fantastisk och tycker att det här är skitkul, sa Elisa till Expressen då.

”Att bara bli mamma är en jättestor omställning”

Under pandemin fick den tidigare dansbandsstjärnan ta ett vanligt nio till fem-jobb.

– Jag jobbade på en kulturskola som danslärare, och har varit hemma mycket efter en separation. Jag har valt ett enklare liv, berättar hon för Expressen nu.

Annons

Det var första gången i livet för Elisa med ett vanligt jobb med vanliga arbetstider.

– Det har varit en stor omställning. Att bara bli mamma är en jättestor omställning – herregud – hon fyller fem. Jag börjar landa i de här olika rollerna som ska pareras och balanseras, säger hon och fortsätter:

– När man går igenom en separation, det tar ett tag innan man hittar vem man är.

Elisa Lindström under Melodifestivalen.FOTO: Johan Nilsson/TT

Elisa om att vara ifrån dottern: ”Det är jättetufft”

Sedan i somras arbetar Elisa heltid med musiken igen, senast med musikalen De' e' det här vi kallar kärlek. Att vara längre tider långt ifrån dottern har varit jobbigt för stjärnan.

– Det är jättetufft att vara borta. Det är en sån fysisk smärta, det går inte ens att sätta ord på ens. Det är jättejättejobbiga känslor, säger hon och berättar att livet efter separationen går bra, säger hon till Expressen.

Annons

Men såklart kan det vara knepigt med logistiken, eftersom Elisa inte jobbar i närheten av sitt boende. Tack vare en god relation till exmaken går det bra, berättar hon.

– Gustav, min nya kärlek, har också hjälpt till mycket, säger Elisa som beskriver att hon är på en bra plats i livet idag.

– Jag tror så här: Det kanske handlar mer om att när man går igenom någon slags kris så hittar man sig själv mer, än att jag behövde lämna något för att hitta mig själv. När livet är kämpigare tvingas man blicka inåt mer. Det har varit väldigt värdefullt, jag har mött saker som jag har tryckt undan. Det har varit lärorikt, jag känner mig stark!

FOTO: Hänt tv

Annons