LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Därför stoppar Perrelli barnen från Melodifestivalen

03 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Charlotte Perrelli stöttas av maken Anders Jensen på plats i arenan under Melodifestivalen – men inte av sina tre barn. Nu berättar artisten varför hon hindrat barnen från att få följa med.
Annons

Under fredagens genrep i Scandinavium i Göteborg hade Charlotte Perrelli, 42, med sig sin make Anders Jensen, 39, i publiken. Men någon mer familj än så blir det inte på plats i arenan i morgon när hon tävlar med sin ballad “Mitt liv”. Charlotte har nämligen lämnat barnen Angelo, 13, Alessio, 11, och Adrian, 3, hemma i stället för att ha med dem på plats.

– Barnen är hemma. De sitter framför tv:n och kollar i stället under lördagen. De är så små och här är så stimmigt och stökigt, så jag kommer inte att hinna umgås med dem ändå. Det är bättre att de är hemma, säger hon till Hänt.

Men trots att resten av familjen inte är där, får Charlotte Perrelli ändå tillräckligt med stöd av kärleken. Artisten berättar nämligen att Anders Jensen gillar hennes låt och att han tycker att det öår kul att hon gör något nytt mot vad hon brukar.

– Anders tycker att det är bra och kul att jag gör något som är sobert och annorlunda. Jag har ju varit med i festivalen tre gånger tidigare och jag har liksom, more or lessa, gjort samma grej varje gång. Så det är kul att få visa att jag är en artist som gör olika saker. Och så tycker Anders att låten är bra, säger hon.

Charlotte Perrelli har tidigare berättat i ett flertal intervjuer att hon inte tror att hennes låt kommer att ta sig vidare i tävlingen. I stället tror hon att hon kommer att bli utslagen redan i sin deltävling.

Annons

Du har ju sagt att du inte tror på en finalplats i tävlingen. Hur peppar Anders dig inför tävlingen? 

– Det finns inte så mycket han kan göra, jag är så rutinerad och har hållit på så länge så jag vet inte hur han ska peppa mig direkt. Jag peppar mig själv genom att vara väl förberedd och genom att göra ett bra framträdande. Jag ska vara utsövd och känna att jag har kraft och ork i morgon, säger Charlotte Perrelli.

Kika gärna även på denna video med aktuella schlagerartisten Dinah Nah!

Det visst du inte om Dinah NahBrand logo
Det visst du inte om Dinah Nah

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons