LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Charlotte Perrellis fiasko – kommer att hamna sist

04 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Nano vinner – och Charlotte Perrelli kommer toksist i Melodifestivalen, enligt en helt ny undersökning.
Annons

Charlotte Perrelli, 42, åkte ut senast hon tävlade i Melodifestivalen. Året var 2012 och schlagerstjärnans poppiga danslåt “The girl” hamnade på en snöplig femteplats i sin deltävling och tog sig varken till final eller andra chansen.

I år spås artisten råka på ett värre nederlag. Enligt den årliga publikundersökningen, som Melodifestivalklubben genomförde med publiken efter genrepet i Scandinavium i Göteborg i går, tippas Charlotte Perrelli nu komma sist.

I omröstningen har totalt 720 personer medverkat och överlägsen favorit blev Nano, 30, med 292 röster, vilket ger honom 40,6%. Efter honom kom Boris René, 25, tätt följd av Ace Wilder, 34, och De vet du. Med endast elva röster, vilket bara ger 1,5% av rösterna, kom Charlotte Perrelli toksist.

Inte heller spelbolagen tror på Charlotte Perrelli. Artisten och hennes låt “Mitt liv” tippas nämligen att komma sist av samtliga spelbolag som erbjuder spel på vem som får jumboplatsen. Spelbolagen Paf och Unibet ger dessutom 31 gånger pengarna om Charlotte Perrelli skulle ta sig till final.

Annons

– Jag är här för att ha roligt de här dagarna. Det är inte livsviktigt för mig hur det går. Jag har åkt ut förut, jag har vunnit hela skiten, både i Sverige och utomlands. Livet går vidare även om man inte vinner. Man ska ha kul på jobbet också, säger Charlotte Perrelli till Hänt.

Charlotte Perrelli Melodifestivalen, Göteborg, genrep, 2017-02-03
Charlotte Perrelli tävlar med “Mitt liv”. Foto: IBL

Artisten menar att hon själv inte heller tror på att “Mitt liv” kommer att knipa en finalplats i kvällens deltävling.

– Jag har inga större förväntningar på kvällen. Jag är absolut inte blasé, men det finns en stor risk att det är mycket ungdomar som röstar och min låt är nog inte deras förstahandsval. Om bara de röstar så finns det en stor risk att jag inte går vidare, men förhoppningsvis finns det andra som också röstar, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att antingen så gillar man min låt eller så tycker man att den suger.

 

Här kan du se hela resultatet av Melodifestivalklubbens omröstning. 

Perellis undanflyktBrand logo
Perellis undanflykt

Kika gärna även på denna video med aktuella schlagerartisten Charlotte Perrelli!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons