Bianca Ingrossos hyllning till Pernilla Wahlgren under Melodifestivalen

Pernilla Wahlgren har lett den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen tillsammans med Per Andersson. Och nu hyllas de enormt.
Slå på ljud

Den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2021 har nu nått sitt slut och av de 12 låtar som kommer tävla i finalen så är åtta stycken färdiga. Nästa helg är det dags för andra chansen och då kommer vi ha hela finalfältet färdigt. Det är åtta artister som kommer tävla i andra chansen och av dem kommer fyra att gå vidare.

Att det senaste året varit speciellt och helt annorlunda på alla sätt och vis är ingen nyhet. Men Melodifestivalen är inget undantag. I år har det populära musikprogrammet producerats på ett helt nytt sätt. Istället för att tävlingen reser runt från stad till stad i vårt avlånga land så har de varje vecka befunnit sig på Annexet i Stockholm. Här har de spelat in alla program helt utan publik med nya programledare varje vecka.

Pernilla och Per bjöd på show

I den fjärde deltävlingen var det Pernilla Wahlgren som ledde programmet som hon tävlat i så många gånger. Men det var inte ensam, hon hade komikern Per Andersson vid sin sida. Och den färgsprakande duon bjöd publiken på underhållning, minst sagt. Det var sång, dans, buskis, eld, och svordomar som haglade på scenen. Och som vanligt så levererade de från början till slut genom alla sju bidrag som tävlade.

När alla bidrag framförts så bjöd Pernilla och Per på en mellanakt som minst sagt gick hem hos publiken. Och hos våra folkära kändisar.

”Grym programledare! Skrattade hela tiden”, skriver Bathina Philipsson i kommentarsfältet på Pernillas Instagram.

”Världsklass på dig och Per Andersson. Grattis till superinsats - superkul och superproffsigt”, skriver Agnetha Sjödin.

FANTASTISKT BRA IKVÄLL”, skriver Andreas Weise.

Hon hyllas av sina barn

Men det är inte bara våra svenska kändisar som hyllar Pernilla och Pers insats. Några som också älskade det de såg på tvn under sändningen var Pernillas barn Bianca och Benjamin Ingrosso.

Redan i morse delade Bianca sin mammas inlägg på sin Instagram-story och hyllade henne.

”Såååå taggad för kvällens Mello!!!! Det kommer bli galet mycket skratt", skrev hon.

Och under hela programmet har hon fortsatt hylla sin mamma med olika bilder och klipp från programmet. Speciellt efter Pernillas ombyte till mellanakten då hon dök upp i en vit klänning med en ny frisyr.

”SEXY MAMA!”, skrev Bianca då på sin story.

Även lillebror Benjamin som för bara några år sedan tog hem hela tävlingen och representerade Sverige i Euorvision Song Contest hyllade sin mamma.

”Ikväll ska morsan leda mello med Per Andersson och ni kommer garva ihjäl er hela kvällen!”, skriver han till en bild på sin Instagram-story.

I kvällens deltävling var det Eric Saade och The Mamas som tog sig direkt till final. Till andra chansen tog sig Efraim Leo och Clara Klingenström. Nu ser vi fram emot de kommande helgerna för att se vilket bidrag som får representera Sverige i Eurivision.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons avslöjande om dansen med Carola

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans ord om Talang – kärleken till Pär Lernström

SENASTE NYTT!