TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Benjamin om storbråken med Bianca: "Var slagsmål"

13 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Benjamin Ingrosso stöttas av systern Bianca via sms under Melodifestivalen – samtidigt som han avslöjar att de båda haft flera minst sagt vilda bråk.
Annons

Benjamin Ingrosso, 19, tävlar i Melodifestivalen med sitt bidrag “Good lovin'” – men bara en enda person i hans familj kommer att finnas på plats i arenan för att heja på honom. Det är storebror Oliver Ingrosso, 27, som flyger ner från Stockholm för att vara på plats. Samtidigt befinner sig mamma Pernilla Wahlgren, 49, i Stockholm, pappa Emilio Ingrosso, 51, på Mallorca och systern Bianca Ingrosso, 22, i New York.

– Jag och Bianca sms:ar hela tiden. Hon säger snälla saker och peppar mig inför Mello, hon skriver typ “andas” och “du kommer att vara grym”. Sånt som syskon gör. Vi hinner inte ringas så mycket nu, men vi sms:ar mycket, så det funkar, säger Benjamin Ingrosso till Hänt.

Trots att Bianca inte kan vara på plats och heja fram sin lillebror till finalen, så säger Benjamin att de två står varandra extremt nära.

Annons

– Jag och Bianca är som tvillingar. Vi är best friends. Alltså, vi tror verkligen att vi är tvillingar på riktigt, att vi skapades samtidigt men att jag stannade kvar i mammas mage i två och ett halvt år till bara, säger Benjamin Ingrosso och skrattar.

Bianca och Benjamin Ingrosso. Foto: IBL
Bianca och Benjamin Ingrosso. Foto: IBL

Men det har inte alltid varit guld och gröna skogar mellan lillebror och storasyster. Uppväxten hemma hos mamma Pernilla har också varit kantad av rejäla syskonbråk.

– Jag och Bianca bråkade jättemycket förut. När vi var små var det slagsmål på hög nivå. Vi sa fula ord till varandra, typ “jag hatar dig” och “du är vidrig”. Nu för tiden tjafsar vi mest om hur pundad jag är och om hur självupptagen hon är, det är mest de två grejerna, säger Benjamin Ingrosso och skrattar.

Han fortsätter:

– Men det är faktiskt skitbra att bråka ibland, då kan man lösa problem som man kanske inte kan lösa annars.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons