TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Oväntade stödet till Benjamin – en i familjen är på plats

10 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Benjamin Ingrosso kommer inte att ha sin familj på plats under Melodifestivalen – förutom en enda person...
Annons

Benjamin Ingrosso, 19, går ut sist i startfältet när Melodifestivalens andra deltävling går av stapeln på lördag kväll. Och artisten kommer från en riktig schlagerfamilj – mamma Pernilla Wahlgren, 49, och pappa Emilio Ingrosso, 51, träffades nämligen i tävlingen på 1980-talet och blev ett par.

Men trots det så kommer varken Benjamins föräldrar eller resten av familjen att vara på plats. Artisten har tidigare berättat att han vill göra det här framträdandet på egen hand och att han inte vill att fokuset ska hamna på hans kända familj.

– Pappa är på Mallorca där han bor och det är ganska långt till Palma härifrån. Mamma är hemma och Bianca är i New York, säger Benjamin Ingrosso till Hänt.

Men en familjemedlem kommer trots allt att befinna sig i Malmö för att heja fram Benjamin till finalen – nämligen storebror Oliver, 27.

– Ja, Oliver kommer ner hit på lördag, så det blir kul, och så tar han med sig mina bästa kill- och tjejkompisar. Sedan har jag ju hela gänget som jobbat med numret som stöttar mig, så det blir ändå femton personer som kommer att vara här för mig, säger Benjamin.

Benjamin Wahlgren Ingrosso Melodifestivalen, Malmö, repetitioner, 2017-02-09 (c) Ola Axman / IBL
Benjamin Ingrossos bror, Oliver, kommer vara på plats.

Benjamin Ingrosso tävlar med bidraget “Good lovin'” på lördag och inför tävlingen har artisten knaprat både halstabletter, ingefära och honung – men ingen kvarg.

Annons

– Alltså, jag har inte kört något särskilt träningsschema inför det här och ingen kvardiet eller något. Jag vill inte käka äpplen och keso, det är skittråkigt, säger Benjamin Ingrosso och skrattar.

Hur har du laddat då?

– Jag har övat på numret om och om igen i danssalen, så att det verkligen sitter. Och så har jag käkat massor av ingefära, honung och Strepsils för att hålla igång rösten. Jag har inte ont i halsen, men jag gör det i förebyggande syfte, säger han.

Kolla in när Måns överraskar mello-stjärnorna:

Här överraskar Måns mello-stjärnorna: "Chocken"Brand logo
Här överraskar Måns mello-stjärnorna: "Chocken"

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons