LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Antons löfte – det ska han göra OM han vinner Mellon

11 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Om Anton Hagman kammar hem hela finalen av Melodifestivalen 2017 kommer han att göra något mycket drastiskt – med sin egen kropp...
Annons

18-åriga Anton Hagman tokskrällde i Andra chansen förra veckan, där han slog ut Eurovision song contest-vinnaren Loreen, 33, med sin låt “Kiss you goodbye”. När det nu är dags för final har Anton Hagman också ett litet löfte till tittarna. Om han skulle vinna hela finalen av Melodifestivalen 2017 kommer han nämligen att göra något oväntat med sin egen kropp – nämligen en stor sleevetatuering över hela armen.

– Jag kommer att tatuera mig över hela armen om jag vinner. Det lovar jag, det kommer att bli en stor sleeve, säger han till Hänt.

Anton, som är sambo med sin flickvän Wilma Holmqvist, 18, vill dock inte lämna något löfte om att förlova sig med henne om det skulle bli så att han vinner.

– Nej, inte än. Jag är ju bara 18 år, säger han och skrattar.

Anton och kärleken Wilma Holmqvist. Foto: IBL

Paret har varit tillsammans i ett halvår och träffades via sina Youtube-kanaler. De sågs på en gala och det sa klick mellan dem direkt. Efter en period med distansförhållande valde paret också att flytta ihop med varandra.

Annons

– Jag är så glad att vi flyttade ihop. Förut bodde hon i Trollhättan och jag i Västerås och det var ju så långt. Vi fick åka fem timmar varje gång vi skulle träffas, så då gick det ju inte att ses på vardagar utan bara på helgerna. Den känslan som man fick när man äntligen kom fram till varandra när vi pendlade, den här ”åh äntligen”-känslan, den får vi varje dag nu, har Anton tidigare sagt till Hänt.

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons