LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Anton Hagman om framtiden med sambon: ”Vill skaffa barn"

04 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Mello-aktuella Anton Hagman har nyligen flyttat ihop med sin flickvän Wilma Hagman och deras kärlek sprudlar som aldrig förr. För Hänt avslöjar Anton att det är en självklarhet för honom att det är henne han ska bilda familj med.
Annons

18-åriga Anton Hagman som tog sig vidare från Växjö till andra chansen berättade att han bara några dagar innan tävlingen i Växjö blev sambo med sin flickvän Wilma Holmqvist, 18. Paret har varit tillsammans i drygt ett halvår och träffades genom att de båda har egna youtube-kanaler. 

– Vi träffades på en gala, då frågade Anton om en dejt och jag sa ja direkt, berättar Wilma för Hänt.

Nu har de bott  tillsammans ett tag och Anton känner redan att det har påverkat deras kärleksliv. 

– Asså jag är så glad att vi gör det, för att förut bodde hon i Trollhättan och jag i Västerås och det var ju så långt. Vi fick åka fem timmar varje gång vi träffades liksom, så då gick ju inte det på vardagar utan det var bara på helgerna. Den känslan man fick när man äntligen kom till varandra den här ”åh äntligen” den får vi varje dag nu, säger han till Hänt.

Anton Hagman med sambon Wilma Holmqvist
Anton Hagman med sambon Wilma Holmqvist.

“Jag vill ha familj”

Istället för att planera varje helg utifrån hur man ska kunna ses så kan de istället hitta på roliga saker tillsammans nu. Plus att de får tid till andra saker. Anton känner att deras kärlek till varandra har växt och att Wilma är hans livs kärlek.

Annons

– Sen får man tid till andra saker också, för varenda helg var man tvungen att träffas för man kunde inte träffas annars, säger Anton och fortsätter:

– Hon är the one, det klart att hon är.

Framtidsplanerna vill Anton inte spå för mycket in i, men han vet i alla fall att den dagen han skaffar barn och vill bilda familj så är det med Wilma som han vill göra det.

– Jag vill ha familj och om jag ska ha det med någon så är det med Wilma, säger han.

SE MER AV ANTON:

Videon kunde inte hittas

Mello-deltagaren Anton Hagman eller Anton Ewald – ser du skillnad?Brand logo
Mello-deltagaren Anton Hagman eller Anton Ewald – ser du skillnad?

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons