Loreen och Antons besked efter dramatiken

Anton Hagman slog ut Loreen i duellen men sent inatt sågs de kramas på efterfesten. Nu avslöjar youtubestjärnan vad Loreen viskade i hans öra under den vänskapliga kramen.

Andra chansen i Linköping är avgjord och nu är alla tolv bidrag klara för finalen. Loreen Talhaoui, 33, och Anton Hagman, 18, ställdes mot varandra i den fjärde duellen ikväll och Anton var den som gick ut som segrare. Men några sura miner syntes inte till mellan dem. Tvärtom har de smitt planer på ett framtida samarbete – de ska skriva en låt tillsammans.

– Vi har planerat det sedan innan, jag frågade och då sa hon ”jag har en studio med producent och allting så kom hit bara”, berättar Anton för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Loreens kärlekshyllning: ”Älskar henne, hon är grym”

När sändningen var slut och alla artister anlände till efterfesten så hittade Loreen och Anton varandra snabbt och slöt upp i en lång kram. Under kramen så sa Loreen några fina ord till honom.

– Hon sa att jag är jättevärd det, att det här bara är början på min karriär och jag påminde henne om att vi måste skriva en låt tillsammans, säger han.

Fick du ett löfte till svar att ni ska göra det? 

– Ja, hon sa att vi skulle göra det.

Anton fick en kram av Loreen när sändningen var slut.

Han berättar att de har kommit jättenära varandra under tiden i Melodifestivalen tillsammans. Anton förklarar att han tror att deras musik-kunskaper kan komplettera varandra.

– Vem vet vad två kreativa hjärnor kan göra? Vi båda gillar ju att vara annorlunda.

Men Melodifestivalen är samtidigt en hård tävling, och att komma varandra nära kan bli en jobbig situation när man ställs mot varandra som motståndare i en duell.

– Det är lite jobbigt, vi är ju bra kompisar. Man vill ju vara vänner och inte se varandra som fiender.

Låten kommer att bli av och Anton tror definitivt att de kommer att fortsätta hänga efter Mellon.

– Så snart som möjligt efter Mellon kommer låten, lovar Anton innan han försvinner i vimlet på efterfesten. 

SE OCKSÅ: Anton Hagman eller Anton Ewald – ser du skillnad?

Slå på ljud
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Anton Hagman om framtiden med sambon: ”Vill skaffa barn”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!