Anton Ewald bryter tystnaden om kärleken efter skilsmässan från Victoria

Anton Ewald och Victoria Fajardo

Anton Ewald skilde sig i somras från Victoria Fajardo.
Nu kommer han med ett kryptiskt besked om kärlekslivet.
Det är..” skriver han i ett meddelande till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anton Ewald avslöjar hemligheten bakom scenkläderna – från 80 till 200 000 kronor
1:28

Efter reklamen: Anton Ewald avslöjar hemligheten bakom scenkläderna – från 80 till 200 000 kronor

(1:28)

Slå på ljud

Artisten Anton Ewald, 29, främst känd för sina insatser i Melodifestivalen, kunde i somras bekräfta att skilsmässan var ett faktum från den amerikanska hustrun Victoria Fajardo, 38.

I ett sms till Hänt berättade han om uppbrottet, som inte var någon dramatisk historia.

”I bland blir det inte som man tänkt sig och livet tar en till olika platser som gör att man glider isär. Vi är fortsatt goda vänner och jag önskar henne bara det bästa och jag vet att det är ömsesidigt”, skrev Anton Ewald då i ett sms till Hänt.

Sedan dess har det varit tyst kring Antons kärleksliv – fram tills nu, på självaste alla hjärtans dag. Han berättar för Hänt att han ska tillbringa dagen i studion och förklarar vidare att han fokuserar mest på musiken just nu. Men han ger minst sagt ett kryptiskt svar kring om han träffar någon.

Fokuserar mest på musik just nu. ”Det är komplicerat” som man säger”, skriver han i ett meddelande till Hänt efterföljt av en blinkade gubbe.

Så träffade Anton Ewald sin ex-hustru Victoria

Det var 2017 som de forna makarna gifte sig i Oscarskyrkan och Anton har tidigare berättat att de träffades genom Instagram.

– Det här är 2000-talet dejting. Vi träffades på Instagram, om jag ska vara ärlig. Det är en lång historia men jag ska försöka göra den lite kort. Hon skrev till mig på Instagram, och då kollade jag aldrig mina DM's. Nu svarar jag alla, men då så gjorde jag inte det. Men av någon anledning så kollade jag mina DM's den dagen liksom Sen såg jag att den här tjejen dårå, som hade skrivit till mig, 'Can I keep you?'. Så svarade jag 'Sure', har Anton Ewald tidigare berättat för Hänt.

Anton Ewalds resa i Kompani svan – berättade om sin kamp

Förutom musiken så var Anton under hösten aktuell i programmet Kompani svan där 12 kändisar utsattes för ett extremt boot camp. Programmet leddes av Gunde Svan, 60, och Mikael Tornving, 61.

I programmet så valde Anton att öppna upp sig inför gruppen om sin mentala hälsa som han kämpat med under sitt vuxna liv.

– Sen jag blev äldre har jag konstant mått sämre och sämre, jag hamnade i depression. Jag ville inte leva, jag ville ta livet av mig själv, säger han i programmet.

Han berättar samtidigt att det var en av anledningarna till att han tackade ja till att medverka i Kompani svan och under inspelningarna mådde han bättre än han gjort på länge.

– Jag har känt en glädje till livet, som jag inte känt på väldigt länge. Viljan att vilja leva, vilket jag flera gånger i mitt liv önskat att jag inte gjorde.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN