Mello-artisten Anton Ewald och hustrun skiljer sig efter 5 år som gifta

anton
Exklusivt

Mello-stjärnan Anton Ewald bekräftar nu sin skilsmässa med hustrun.
Paret gifte sig 2017 men går nu skilda vägar.
”I bland blir det inte som man tänkt sig”, skriver Anton till Expressen.
1:47

Efter reklamen: Fem snabba med artisten Anton Ewald

(1:47)

Slå på ljud

Melodifestival-artisten Anton Ewald, 28, och amerikanska hustrun Victoria Fajardo, 38, skiljer sig.

De bekräftar Anton för tidningen Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anton om skilsmässan: ”I bland blir det inte som man tänkt sig”

I ett sms till tidningen konstaterar Anton att livet tar en ibland till olika platser. Men det forna paret är dock goda vänner och artisten betonar att han önskar henne det bästa.

”I bland blir det inte som man tänkt sig och livet tar en till olika platser som gör att man glider isär. Vi är fortsatt goda vänner och jag önskar henne bara det bästa och jag vet att det är ömsesidigt”, skriver Anton Ewald i ett sms till Expressen.

Träffades på Instagram – var gifta i 5 år

Ex-makarna gifte sig 2017 i Oscarskyrkan och i en tidigare intervju med Hänt har Anton berättat att han och Victoria träffades på appen Instagram.

– Det här är 2000-talet dejting. Vi träffades på Instagram, om jag ska vara ärlig. Det är en lång historia men jag ska försöka göra den lite kort. Hon skrev till mig på Instagram, och då kollade jag aldrig mina DM's. Nu svarar jag alla, men då så gjorde jag inte det. Men av någon anledning så kollade jag mina DM's den dagen liksom Sen såg jag att den här tjejen dårå, som hade skrivit till mig, 'Can I keep you?'. Så svarade jag 'Sure', har Anton Ewald tidigare berättat för Hänt.

I ett meddelande till Hänt berättar Anton mer om beslutet att få skilda vägar.

”Vi har gemensamt beslutat att skilja oss. Ibland blir det inte som man har tänkt och livet tar en till olika platser som gör att man glider isär. Vi är fortsatt goda vänner och jag önskar henne bara det bästa och jag vet att det är ömsesidigt”, skriver han till Hänt.

FOTO: SVT / STINA STJERNKVIST, Karin Törnblom/TT, Hänt

SENASTE NYTT!