TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse Stefanz

Allt om C-Joe – artistens riktiga namn, flickvän, längd och Instagram

07 feb, 2024 
Allt om C-Joe
En av nykomlingarna i Melodifestivalen 2024 är C-Joe.
Vem är han egentligen? Har han flickvän? Hur lång är han?
Hänt har koll på allt du vill veta om C-Joe!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”Brand logo
Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”

I december avslöjade SVT alla artister och musikgrupper som ställer upp i Melodifestivalen 2024. Som vanligt är det en hel del välkända namn på listan, men även några mer gröna artister.

Artisten C-Joe är en av dem som inte har jättemycket scenvana. Han är med i deltävling två, som äger rum i Göteborg, närmare bestämt Scandinavium, den 10 februari.

Hänt har tagit reda på allt du behöver veta om honom!

C-Joe tävlar i Melodifestivalen 2024.Henrik Montgomery/TT

Det heter C-Joe egentligen – här är hans riktiga namn

C-Joe är såklart bara ett artistnamn och egentligen heter han Charles Koroma. Han är 32 år gammal och bor i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm. Charles är ursprungligen från Sierra Leone men har vuxit upp i Gävle.

Annons

För Gefle Dagblad avslöjar artisten att han kommer att bidra med något lite annorlunda i Mello 2024.

– Det är väldigt kul att SVT vågar ta in afrobeat i Melodifestivalen. Sverige har legat lite efter där, så det var på tiden.

Vad betyder Ahumma? C-Joe om sitt bidrag i Mello 2024

Bidraget som C-Joe ställer upp med i Melodifestivalen 2024 har titeln Ahumma. Vad betyder det? För tidningen berättar Charles.

– Hemma i Sierra Leone jobbar man med ”hum-ljud” när du ska finna inre ro. Man sitter och trummar och hummar när man ska bli lugn och jobba med sitt inre mående.

C-Joe tävlar mot bland andra Fröken Snusk i Mello 2024.Claudio Bresciani/TT

Ska man lita på oddsen inför Mello 2024 ser det inte jätteljust ut för C-Joes del men det återstår att se hur det slutar! Han kommer att tävla mot bland andra Fröken Snusk och Maria Sur.

Annons

Hon är C-Joes flickvän, det heter han på Instagram och så lång är han

Är C-Joe singel? Dessvärre inte! Enligt Nyheter24 har artisten tidigare bekräftat att han har flickvän. Charles är skriven tillsammans med en Elizabeth Michiah, 29, så vi antar att det är flickvännen i fråga.

På Instagram, där han kallar sig ceejoe, har Charles inte delat med sig av några bilder på sin tjej. Han verkar vilja hålla detta utanför offentlighetens ljus och lägger istället främst upp bilder om sin musik och sina spelningar. Han har i skrivande stund 5 600 följare.

Exakt hur lång Charles Koroma är är inte känt, men Nyheter24 spekulerar i att han är någon centimeter längre än Gunilla Persson, som är 171 centimeter lång.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons