LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Ace Wilder efter vinsten: "Jag ville hoppa av scenen"

04 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Ace Wilder hoppade av glädje efter att ha gått till final i Melodifestivalen 2017.
Annons

Ace Wilder, 34, knep en av kvällens två finalplatser och gick tillsammans med Nano, 30, direkt till finalen i Melodifestivalen 2017. Efteråt var hon chockad och jublade.

– Jag kan inte sitta still, jag har så mycket energi. Jag ville hoppa av scenen och springa ut i publiken och pussa alla. Jag vet inte hur jag ska tacka alla, det känns jättebra, säger hon till Hänt.

Kvällens vinst blir Ace Wilders tredje raka finalplats. 2013 gick hon till final med bidraget “Busy doin nothing” som slutade på andraplats i finalen och förra året dansade hon till final med “Don’t worry”.

– Jag måste säga att, om man jämför med de andra gångerna, så tvekade jag mer på att det skulle gå vägen för mig. Det var när jag hörde hur bra de andra låtarna var. Så det var inte helt väntat att det skulle gå bra för mig, men det känns så kul, säger hon.

Ace Wilder Melodifestivalen, Göteborg, genrep, 2017-02-03
Ace Wilder. Foto: IBL

Ace Wilder har också haft en viss taktik bakom varje gång hon medverkat i schlagern. Hon lämnar nämligen bort sin telefon, stänger av allt och läser inte ett ord om sig själv eller tävlingen.

Annons

– Jag har haft Facebookförbud, jag har inte läst någonting om mig själv eller de andra som tävlar. Nej, nej, nej. Jag vill inte bli påverkad av något. Så jag blockar alla och svarar inte i mobilen. Jag har inte ens någon mobil här med mig, säger hon.

Hur ska du fira vinsten i kväll?

– Jag ska dansa, skåla, kramas och hänga med alla. Jag har min familj, mina vänner och alla som jobbat med numret här. Så vi ska fira, säger hon.

Kika gärna även på denna video när Hänt leker “Fuck Marry Kill” med Mello-deltagarna!

"Göka med Måns"Brand logo
"Göka med Måns"

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons