Martin Björks avslöjande om TV3-inspelningen: Tvingades lura publiken

Martin Björks avslöjande om TV3-inspelningen: Tvingades lura publiken
Nu berättar programledaren om smusslet bakom nya dokusåpan "Are You The One".
Annons

Martin Björk, 46, är programledare för den nya dokusåpan ”Are You The One” på TV3.

Programmet hade premiär under måndagen, men är inspelat i Thailand under november förra året, där 20 personer stängdes in i ett hus med ett enda uppdrag: att hitta sin ”perfect match”. De par som lyckas hitta kärleken vinner en summa pengar att dela på.

SE OCKSÅ: Jonna & Johanna grillar Martin i: INTIMT MED BJÖRKEN

Annons

Men Martin Björk är en man med många bollar i luften. Förutom programledare har han även jobbat inom reklamvärlden, skådisbranschen och som instagramprofil. Utöver allt detta är han även en av programledarna i NRJ, tillsammans med kollegan Karolina.

Eftersom inspelningarna av ”Are You The One” var hemliga innan programmets pressträff var Martin tvungen att lösa ett pussel för att få ihop både radiojobb och programledarrollen. Det hela slutade med att radiosändningen fick flyttas till Thailand – utan lyssnarpublikens vetskap.

– Jag hade lyxen att få ta med mig min radiokollega Karolina till Thailand, så att vi sände från Thailand, faktiskt, berättar Martin för Hänt.se.

Visste lyssnarna att ni var i Thailand och sände?

Annons

– Jo, det visste de absolut, men de visste inte varför vi var där. Men det var ingen som frågade, berättar Martin.

Och det var just tack vare en så flexibel radioinspelning som programmet ”Are You The One” kunde spelas in med Martin i spetsen.

– Annars hade det varit omöjligt att få ihop det här, säger Martin till Hänt.se.

FOTO: Ibl, MTG Sverige

Dela på:
Annons
Laddar