Maria Lundqvists kärleksdröm stoppas: ”Har sårat”

Maria Lundqvists kärleksdröm stoppas:
Det skiljer 21 år mellan Maria Lundqvist och pojkvännen Kristoffer Hellström och sorgen över att han inte kommer att bli pappa i deras relation bedövar henne. Nu berättar paret om de svårigheter de tacklar.
Annons

Det var många som förvånat höjde på ögonbrynen när skådisen Maria Lundqvist, 53, och pojkvännen Kristoffer Hellström, 32, träffades. Maria hade fyra barn sedan en 20-årig relation med exmaken Mikael Bengtsson, men det gick inte att värja sig för känslorna efter mötet i Kristoffer.

Men parets största hinder har varken varit åldersskillnaden på 21 år eller tidigare relationer. Istället har det främst handlat om att de inte kommer att kunna få barn ihop, en stor sorg hos Maria.

Annons

– Det är vår största akilleshäl. Är det något vi fajtas om, som har sårat och som gjort ont så är det att jag vet, och varje gång jag säger att ”jag vet” så känner jag att ”jag sticker kniven i dig”. Det är min stora sorg för jag vet ju hur fantastiskt det är med barn, att vara i den kärleksrelationen och jag känner mig full av skuld för jag fråntar en man möjligheten att få uppleva det. Tycker det är egoistisk, berättar hon i SVT:s ”En kärlekshistoria”.

Och självklart har det också varit tufft för Kristoffer att landa i en redan färdig familj med fyra barn. Något han var orolig över i början  men numera välkomnar efter sju år med Maria.

– Såklart jag var rädd men rädslan var mer hur jag skulle kunna få plats hos dem och hur min position gentemot dem skulle vara, i deras ögon. Snarare kände man att varannan vecka så får vi leva och varannan vecka får väl vara med barnen, först. Men det var ju den rent egoistiska, förbjudna tanken, berättar Kristoffer.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…