Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – se bilderna här

Margaux Dietz och fästmannen Jacob Liebermann har köpt ny lägenhet. Nu visar hon upp den.
Margaux Dietz har planerat in en något hektiskt april i år. Inte nog för att sonen Arnold fyller år och att hon ska gifta sig med kärleken Jacob Liebermann – i samma veva flyttar familjen till en ny lägenheten.
Annons

Influencern och Youtube-stjärnan Margaux Dietz, 28, har ständigt många järn i elden. Just nu planerar hon sitt bröllop med fästmannen Jacob Liebermann, 33. Det var under en resa till Maldiverna i slutet av 2018 som Margaux friade till sin kärlek – och Jacob hade planerat att göra samma sak, men Margaux hann före.

Annons

Sedan förlovningen har Youtubern har varit öppen med att de knappast kommer vänta på att bröllopet ska ske, eftersom de inte är ett par som behöver mycket tid och eftertanke. På sociala medier har Margaux visat upp när hon testar bröllopsklänningar och datumet för den stora dagen är satt i mitten av april.

Och mitt all bröllopshysteri, är det också dags för Margaux, Jacob och sonen Arnold, 1, att flytta till nytt boende. Redan i somras berättade Margaux att hon ville flytta och lade ut sin vindsvåning i Vasastan i Stockholm till försäljning under hösten.

Men nu avslöjar Margaux i en av sina senaste vloggar att de köpt en ny lägenhet.

– Den är fantastisk på alla sätt, vi är överlyckliga! Men det är lite tight här nu, för vi ska ju liksom gifta oss och flytta inom loppet av typ 10 dagar och renovera, hoppas att det blir ett giftermål efter den här flytten. Men det här är ju skitkul!, säger Margaux i vloggen.

Inflyttningen sker alltså första april, bara 12 dagar innan bröllopet. Så april kommer minst sagt bli en hektisk månad. Dessutom fyller sonen Arnold två år. Först hade paret även tänkt att de också skulle börja renovera lägenheten direkt, men i ett blogginlägg förklarar Margaux att de kommer skjuta på renoveringen till sommaren så att de kan få bo in sig lite först.

”100 vuxenpoäng”

Den nya lyan ligger innanför tullarna i Stockholm och är en 4,5 rummare på 119 kvadratmeter.

– Så den är mycket, mycket, mycket större än den lägenheten vi har idag. Den är lite längre ut ifrån innerstaden. Alltså den är typ praktiskt byggd för en familj, den är liksom inte någon sådan här vindsvåning som vi bor i nu, som är såhär sjukt cool utan vi har köpt yta, säger en glad Margaux i Youtube-videon.

Hon fortsätter:

–Vi ville ha en så stor lägenhet som möjligt för pengarna och så att vi får plats med många barn och gäster och släkt typ. Det är 100 vuxenpoäng på den här lägenheten.

Hon berättar att favoritrummen just nu är köket och vardagsrummet och att hon älskar den öppna spisen. Både i vloggen och på bloggen visar Margaux upp den stora, fina lägenheten för sina läsare och tittare.

”Jag blev kär i den här lägenheten direkt när jag klev in i den och jag är det fortfarande. Här ska vi bo i några år, hela vägen tills vi flyttar till villa. Jag ska verkligen njuta av de sista åren som stadsbo”, skriver Margaux på sin blogg.

Se bilderna på Margaux nya lägenhet här:

FOTO: Youtube, DIAKRIT/Bostadsrättsspecialisterna, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…