Måns Zelmerlöw avslöjade otroheten för gravida fästmön: ”Hon vet allt…”

Måns Zelmerlöw avslöjade otroheten för gravida fästmön:
Måns Zelmerlöw har en historia av otrohet. Nu har han hittat rätt kvinna med skådespelerskan Ciara Janson. Med henne är han helt ärlig. "Hon är likadan", säger han.
Annons

Måns Zelmerlöw, 31, har tidigare berättat om sina otrohetsaffärer. Efter att sanningen kom fram för två år sedan började han gå i terapi. Han trodde då att otroheten hade med hans bekräftelsebehov att göra.

Annons

– Men jag tror att jag blivit bättre på det. Inte bara de samtalen vi hade utan även liksom att jag blivit en gladare människa genom att gå tillbaka till mina rötter och se att det finns något annat vid sidan om min karriär. Den är inte så brutalt viktig, säger han, sa han 2015 i en intervju i SVT:s kulturprogram ”Sverige!”.

Nu har Måns Zelmerlöw förlovat sig med kärleken Ciara Janson, 30, och de väntar barn tillsammans.

Måns har lämnat otroheten bakom sig. I tv-programmet ”Renées brygga” berättar han om att han alltid varit ärlig med Ciara om sina skelett i garderoben.

– Hon vet om allting. Hon är likadan, säger Måns Zelmerlöw i programmet. Programledaren Renée Nyberg frågar om inte det gör Måns orolig.

Annons

– Nej. Det handlar liksom om att vi känner igen oss i varandra och att man är på samma nivå och att vi kämpar för att det ska vara vi i alla lägen, säger han.

Måns Zelmerlöw träffade brittiska skådespelerskan Ciara Janson under hösten 2016. Måns föll direkt medan Ciara till en början inte var särskilt imponerad. Men trägen vinner och det blev tillslut de två. Måns bor sedan en tid i London.

– Jag har varit oerhört rädd för commitment tidigare men här är jag inte alls rädd. För att det är rätt, säger Måns Zelmerlöw.

Trots att de är ärliga med varandra är Måns Zelmerlöw inte befriad från svartsjuka – och han hanterar det inte så bra.

– Jag gör allting för att inte visa att jag blir svartsjuk. Jag lägger bara locket på. Jag tror att utan att tänka på det blir jag nog väldigt mycket kyligare, säger Måns Zelmerlöw.

FOTO: TV4, IBL

Dela på:
Annons
Laddar