Malou von Sivers gräl med maken – bråkar om pengar

Malou von Sivers gräl med maken – bråkar om pengar
Malou von Sivers och maken Sten Haage har hållit ihop i 39 år och under den tiden har hon varit öppen med att allt inte är helt bra jämt. För Expressen berättar hon nu att deras bråka ofta handlar om pengar.
Annons

Journalisten och programledaren Malou von Sivers, 64, har tidigare varit öppen med sin relation till maken Sten Haage, 66. Att det finns stunder som är mindre bra än andra. I en stor intervju med Expressen avslöjar hon att det som hon och maken oftast bråkar om är pengar.

Annons

– Inte att det fattas, utan om vad vi vill göra med våra pengar. Det är mycket känslor och psykologi i pengar, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Vi har nog olika katastroftänkande. Sten är att man måste amortera jättemycket, spara och hålla i småutgifterna, annars går det åt helvete. Jag är mer att man inte vet när det går åt helvete, så man måste leva på, så mycket man bara kan. Sen är ju ingen av oss några extremer, utan det har handlat mer om att jag har velat göra de grejer jag vill göra.

Annons

Malou och Sten har hållit ihop i 39 år, och hon förklarar att det är starka känslor och attraktion som ligger bakom ett hållbart förhållande. Tillsammans har de barnen Julia, 21, Sebastian, 31, och Malcolm, 27. Och just barnuppfostran är ett annat ämne som makarna bråkat en del om.

– Sen har vi haft olika idéer om barnuppfostran, och om bekräftelse. Jag har ofta känt att jag vill ha mer bekräftelse, och då har jag fått lära mig att vill man ha det, då får man också ge det.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar