Malin Berghagen om uppbrottet: ”Bara reste mig och gick”

Malin berghagen om uppbrottet från Pablo
Nu talar Malin Berghagen ut om uppbrottet från exet Pablo, och varför de plötsligt gick skilda vägar efter 1,5 år tillsammans.
Annons

När Malin Berghagen 52, träffade kärleken för cirka 1,5 år sedan verkade hon äntligen ha landat. Hon hade förälskat sig i Pablo Dizzomanzi, 41, från Argentina som arbetade i en Harley Davidson-butik på Mallorca där Malin också bor.

Men bara några dagar efter att hennes mamma Barbro Lill-Babs” Svensson, 80, somnade in meddelade Malin att hon och Pablo gjort slut.

Annons

– Av självrespekt gick jag ut ur den relationen. Jag bara gick rakt ut. Jag bara reste mig och gick. Bara en vecka efter att mamma hade gått bort. Jag kände bara, vad håller jag på med? Så jag valde mig, berättar hon i podcasten Berghagen och Tess.

Annons

Hon må ha valt sig själv, men det dröjde inte mer än några få veckor innan hon träffade kärleken igen. Mannen Malin Berghagen föll handlöst för är engelsmannen Martin Charlton, som är 47 år gammal.

– Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen, dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida, berättade hon för Hänt.

Och lyckan håller i sig för sommaren har tillbringats i Martins sällskap då de bilat genom Sverige och lärt känna varandra.

– Martin kommer in i mitt liv och är en helt annan kille mot vad jag någonsin träffat förut och som väljer mig hela tiden. När jag frös så mycket häromnatten så ligger han och håller om mig, han släpper inte mig under hela natten och jag bara ler i hela  kroppen.

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…