Liam Pitts miljonlöfte till Laila Bagge på födelsedagen

Liam Pitts ger ett miljonlöfte i födelsedagspresent till mamma Laila Bagge
Nyligen fyllde Laila Bagge år och det firades med dunder och brak med fina presenter – och sonen Liam lovade en miljonpresent.
Annons

Under hösten har tittarna kunnat följa Laila Bagge, 46, i den andra säsongen av Lailaland. Realityserien följer Laila i hennes vardagsliv tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28, och sonen Liam Pitts, 15. Nyligen var det säsongsavslutning och det var en känslosam sådan då det visade när Laila hittade sin försvunna syster.

I ungefär samma veva som Lailaland gick mot sitt slut för den här gången, så fyllde tv-profilen också år nyligen. Hon blev ordentligt uppvaktad i samband med sin födelsedag, inte minst på sin arbetsplats på RIX MorronZoo där hon är programledare tillsammans med kollegan Roger Nordin, 41. Under direktsändning spelade kollegan upp ett ljudklipp till födelsedagsbarnet – där en representant från Stockholms fallskärmsklubb vill bjuda in Laila till att göra ett fallskärmshopp vid något tillfälle under sommaren 2019.

Annons

Annons

– Alltså, det kommer inte att hända Roger! Vill du döda mig?, säger Laila när hon lyssnat på inbjudan.

– Nej men, du har nämligen antytt några gånger, för olika människor här i redaktionen att du är lite sugen på ett fallskärmshopp.., förklarar Roger och Laila avbryter:

– Jag har sagt att jag är livrädd!

Ska bli framgångsrik

På själva födelsedagen var radioprogramledaren dock ledig från jobbet och det verkar som att hon är nöjd med helgens firande.

”Hej på er, hoppas att ni mår bra. Själv mår jag toppen. Firade min födelsedag i lördags och fick så många fina grattishälsningar från nära och kära och från er fina följare. Det började redan i fredags då jag blev firad av mina söta kollegor. Sen sjöng Korosh, Liam och Kit så fint för mig på lördagens morgon”,  skriver hon på bloggen.

Annons

Laila berättar att hon fått en parfym hon önskat sig från Korosh och sjuåriga sonen Kit Wahlgren hade gett henne en urgullig tavla som han målat själv. Äldsta sonen Liam hade dock gått steget längre i årets födelsedagspresent till sin mamma och lovar henne guld och gröna skogar, typ.

”Och av Liam fick jag ett gott doftande doftljus, en söt liten tomte och en I owe you- lapp. På den stod det att han lovar att när han blir UFC-fighter och proffs inom det så ska han ge mig en Lamborghini som present. Jo jag tackar! Det var snällt! Men det stod också att det skulle ske senast då han är 25-år. Så det är väl bäst att man sparar på lappen så man kan inkassera bilen längre fram. ”, skriver Laila på bloggen och fortsätter med att hylla sonen:

”Härligt med målfokusering, Liam vet vad han vill göra det är inte en fråga om utan istället när han ska vinna och bli framgångsrik inom, UFC.”

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…