Bagges sorg – därför fruktar hon att 18 år yngre Korosh ska lämna henne

Bagges sorg – därför fruktar hon att 18 år yngre Korosh ska lämna henne
Laila Bagge har två barn, men inget tillsammans med 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian. Nu fruktar tv-profilen att han ska lämna henne, eftersom hon inte tror att hon kan bli gravid igen.
Annons

 Laila Bagge, 45, har två barn, sonen Liam, 14, och sonen Kit, 6, tillsammans med två av sina ex. Men med nuvarande kärleken Korosh Kananian, 27, som hon varit tillsammans med i över tre år, har hon inga.

Annons

Nu bryter Laila Bagge för första gången tystnaden om barnfrågan.  I dagens avsnitt av ”Lailaland” berättar tv-profilen att hon tvivlar på att hon kan få fler barn och att hon därför är rädd för att Korosh ska lämna henne.

– Det är en känslig fråga. Jag tror inte att jag kan få barn längre faktiskt. Jag har inte ens haft det samtalet med Korosh, om vi vill ha barn eller inte, men det beslutet tas ju åt en om man själv inte kan bestämma över sin egen kropp. Det känns för jävligt, om jag ska vara helt ärlig, säger Laila Bagge i programmet och fortsätter:

– Det känns jättejobbigt. Jag önskar att jag hade tänkt på det tidigare, att man hade kunnat frysa in ett ägg eller något så jag kunde ha haft ett val. Det är min största rädsla att bli lämnad för att jag inte kan få ett barn. Att hans längtan till ett barn ska ta över och att han skulle lämna mig på grund av den orsaken.

Laila Bagge har nu också valt att söka sig till vården för att ta ett blodprov och på så sätt kunna se om hon fortfarande är fertil. Vad resultatet blir har hon inte fått veta än, men hon vill inte ha med sig Korosh på sjukhuset när hon får beskedet, oavsett vad det är.

Annons

– Det här är sista chansen, så det känns jobbigt. Jag trodde aldrig att jag skulle hamna här och ta ett sånt blodprov för att se om jag är en gammal kärring. Det är klart att jag är ledsen och att det känns otroligt jobbigt att det är så påtagligt att Korosh är i sina bästa år och kan bli pappa tills han är 90 år, om han vill. Men det funkar inte så för oss tjejer och det är jobbigt, säger hon och fortsätter:

– Jag vill inte att Korosh är med när jag får provresultaten, för man blir så påmind om att man är äldre och det är ingen rolig känsla. I mitt huvud är jag precis som jag alltid har varit och därför blir man förbannad när inte kroppen också är det. Jag vill kunna bestämma om jag ska bli gravid eller inte, jag vill inte att min kropp ska bestämma det åt mig.

Men oavsett hur det går så har Korosh Kananian i alla fall gjort allt för att övertyga Laila Bagge om att han kommer att finnas kvar vid hennes sida.

– Korosh har varit väldigt fin i det här. Han har sagt ”det löser sig, jag kommer inte att lämna dig för att jag vill ha ett barn, det är dig jag vill vara tillsammans med, det är dig jag vill leva med och vill jag ha ett barn någon gång så löser vi det. Blir det inga barn så gör det ingenting, då har jag två bonusbarn”. Det enda jag kan göra är att lita på honom, säger Laila Bagge.

Nya avsnitt av ”Lailaland” släpps varje måndag på Viafree.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar