Laila Bagge om gravidbeslutet – som TV3 inte visade

Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian drömmer om att få ett barn. Nu avslöjar hon för Hänt vad de beslutat i sin kamp för att bli gravida.
Annons

Laila Bagge, 46, och sonen Liam Pitts, 15, har gjort succé med sin andra säsong av Lailaland som sänts på TV3, Viafree och Viaplay. Under tisdagen hade realityserien säsongsfinal och säcken knöts ihop med att Laila äntligen fick träffa sin okända syster för första gången.

Annons

Men en sak som inte visades i programmet var den slutliga statusen på hennes och sambon Korosh Kananians, 28, kamp för att bli gravida. Tidigare har Laila Bagge fått beskedet att hon har mindre än 3 procent chans att bli gravid, därför har ett stort fokus under de första avsnitten av Lailaland visat hur hon tagit hormonsprutor.

För några veckor sedan visades en sekvens från när Laila konstaterar att hon inte blivit gravid och att sprutorna inte hjälper, samtidigt som Korosh i sin tur hävdade att de visst har en chans att bli gravida. Sedan dess har det varit knäpptyst kring ämnet.

Annons

Nu berättar Laila Bagge för Hänt hur de ser på saken i nuläget:

– Han är mer optimist, att det går om man fortsätter och jag är mer ”det kommer inte gå”. Att han hade en mer optimistisk syn på att det kan gå, medan jag kanske är lite… jag vet inte om jag är pessimist eller realist, säger Laila Bagge.

Hon har tidigare talat öppet om rädslan att en graviditet gör att de går skilda vägar, detta för att hon tror det kommer att krävas mycket av både henne och sambon.

– Man sover dåligt och småbarnslivet tar kål på kärleken, som det nästan gör under det första året. Det handlar bara om att man ska hålla ut, och respektera varandra. Eller så brottas jag med tanken att förlora Korosh för att jag inte får barn. Så att ja, det är pest eller kolera, men någonstans vågar jag ändå tro att efter fyra år är vår kärlek så stark att vi kommer klara ett barn.

Annons

Laila Bagge avslöjar för Hänt att försöken att bli gravida med hjälp har avslutats. Åtminstone för stunden.

– Just nu har vi lagt den biten på is, för att tänka på “ska vi orka fortsätta så?” och “hur länge?” eller “vad är nästa steg?“. Det är väl lite där vi är. Så vi vet inte riktigt vad nästa steg är, och det ska vi fundera lite på.

Hur känner du själv gällande det?

– Det är svårt att säga just nu, för vi har inte valt väg än. Om vi ska fortsätta med det här, eller om vi ska göra det på ett annat sätt, eller hur vi går vidare med detta. Vi får väl ta det här jullovet och tänka på det, vad vi ska göra helt enkelt.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…