LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Tv-profilen avslöjar okända mötet med prinsessan Sofia och prins Carl Philip

12 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Venus Soltani
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Tv-profilen Felicia Bergström fann sig själv i en oväntad situation under en lunch i sällskap av prinsessan Sofia och prins Carl Philip. När Felicia råkade ställa en fråga som kanske inte var helt passande ryckte prinsessan in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Felicia Bergström, 28, slog igenom med sin Youtube-kanal, och idag har hon nästan 100 miljoner visningar på sina videos. Dessutom har hon synts en hel del i tv-rutan. Bland annat i realityserien Sommaren med Youtube-stjärnorna, Farmen VIP och SVT-serien Mitt perfekta liv, som lyfter psykisk ohälsa – ett ämne som ligger Felicia varmt om hjärtat.

Något som Felicia däremot inte är så bevandrad i är kungligheter. I en intervju med Hänt berättar hon om ett oväntat möte som kom att ge henne en mer handfast relation till självaste prinsparet.

Felicia Bergströms oväntade möte – lunchade med prinsparet

Nu berättar profilen om ett möte som överraskade henne. Hon var nämligen på en lunch med prinsparets stiftelse, där hon fick träffa prinsessan Sofia och prins Carl Philip i egen hög person.

– Det var jättecoolt, alltså så coolt, säger Felicia Bergström till Hänt.

Hon berättar att det kom att bli ett mer intimt möte än vad hon hade väntat sig:

Annons

– Vi visste ju att prisen och prinsessan skulle vara där, men jag trodde inte att vi skulle sitta vid samma bord. Jag vet inte, jag blev som lilla Felicia igen – liksom: ”Omg, prinsparet".

Felicia Bergström om tabben framför prinsparet


När det stod klart att de faktiskt skulle sitta vid samma bord och de började prata blev Felicia varm i kläderna. Hon ställde därför en fråga som kanske egentligen inte var helt passande.

– Jag kunde inte låta bli, så jag frågade om det fanns möjlighet att få ta en bild. Men Säpo och de är ju runtomkring och egentligen är det så: "Nej, nej nej!”. Jag satt ju vid samma bord som Sofia – eller jag kanske jag ska säga prinsessan Sofia – och då sa hon bara: ”Nej men vi löser det”.

Det är inte alla som får tillfälle att prata med självaste prinsessan Sofia. Felicia berättar om hur hon uppfattade prinsessan som person:

– Hon var supertrevlig, alltså verkligen superduper trevlig.

Hon fortsätter:

– Jag vet inte varför man bygger upp det så – de är ju också helt vanliga människor – men ändå blir man lite så att man frågar: ”Okej, är det säkert?". Men hon såg till att vi kunde ta en bild ihop tillsammans med en kompis.

Behövde ni niga?

– Det kommer jag inte ihåg. Jag fick veta i efterhand att man inte ska tilltala dem enbart med förnamn – men det gjorde jag. Det var lugnt men i efterhand kände jag kanske att jag borde ha varit lite mer påläst.

Foto: Christine Olsson/TT

Annons