ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Youtube-profilen Felicia Bergström visar upp kärleken för första gången

06 aug, 2022 
Den svenska Youtubern Felicia Bergström har varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv.
Men nu bekräftar hon sin nya kärlek!
”Jag älskar dig!”, skriver hon.
Annons
Felicia Bergström visar upp nya kärlekenBrand logo
Felicia Bergström visar upp nya kärleken

Felicia Bergström, 28, är en av våra största Youtube-profiler med över 250 000 prenumeranter och nästan 100 miljoner visningar på sina videos.

I flera år har hon varit nominerad i flera kategorier på Guldtuben – en stor gala för Youtubers. 2016 vann hon priset Årets #SÅZOURR.

Dessutom har hon synts en hel del i tv-rutan. Bland annat med realityserien Sommaren med Youtube-stjärnorna, Farmen VIP och SVT-serien Mitt perfekta liv, som lyfter psykisk ohälsa.

Ämnet psykisk ohälsa är ett ämne som ligger Felicia varmt om hjärtat och hon pratar ofta om det på sina stora plattformar med syfte att hjälpa unga.

Felicia bekräftar romansen – efter alla frågor

Frågor kring Felicias kärleksliv dyker ofta upp i kommentarsfältet och hennes följare är minst sagt nyfikna på hennes relationsstatus. Det är däremot något hon varit ganska hemlighetsfull kring.

Annons

När vi träffade henne på invigningen av Stockholm Pride bekräftade hon att hon funnit kärleken i sin Alex. Under intervjun så frågar vi vad det bästa i deras liv är just nu varpå Felicia pekar på Alex och säger:

– Bästa!

– Nu måste jag ju säga Felicia, svarar Alex då och skrattar.

På Felicias Youtube syntes de nyligen tillsammans på en resa utomlands men då hade ingen av de bekräftat relationen ännu.

Men nu visar hon upp sin stora kärlek genom ett långt inlägg på Instagram.

Dejting har för mig alltid varit läskigt. Inte bli accepterad, vara någons fetisch som senare utvecklades till rädslan att bli utnyttjad i och med mitt yrke, men vipps så stod du där. Utmanade mig i min osäkerhet och gav mig det utrymme jag bett om samtidigt som du fått mig att växa något enormt. Jag är glad att jag såg dig på TikTok så jag kände igen dig på tinder några månader senare även om jag absolut inte vågade likea dig tillbaka haha!”, skriver hon och fortsätter:

Annons

Senare sågs vi på secret garden, älskade sekretgardén som vi brukar säga. Där hälsade du på mig med orden ”jag känner igen dig men vet inte riktigt ifrån vart” hahaha jag spelade dum och tänkte nä nä inte för att du likea mig på tinder redan eller följer mig på TikTok…? Men jag föll för dig och det gick fort. Alex, jag älskar dig. På ett sätt. Tack för att jag får vara trygg med dig, tack för att du älskar mig för den jag är, för den kropp jag kommer i och för att du lyssnar när gamla trauman omfamnar mig på nytt. Jag älskar dig.

Stort grattis till er!

FOTO: Instagram

Annons