ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Tobias Karlssons invit till prins Carl Philip: ”Spännande”

12 apr, 2022 
TOBIAS KARLSSON, PRINSESSAN SOFIA, PRINS CARL PHILIP
Tobias Karlsson dansade med Mia Parnevik i årets upplaga av Let's dance. Men dessvärre blev de det allra första paret som tvingades lämna tävlingen. Nu kommer Tobias med en önskan om framtiden.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Tobias Karlsson, 44, är en riktigt välkänd person för Let's dance-tittarna. Under årens lopp har han dansat med några av Sveriges mest folkkära kändisar och den tredje säsongen kammade han hem segern tillsammans med Tina Nordström, 48.

I år dansade Tobias med Mia Parnevik, 54, men tyvärr blev deras resa inte allt för långvarig. De blev nämligen det första dansparet som tvingades lämna tävlingen.

– Det är väl tråkigt att åka ut naturligtvis men, jag tycker alla har varit så duktiga och vi har haft så roligt, sa Mia till Aftonbladet efter beskedet.

Nu har Mia åkt hem till Florida där hon lever med maken Jesper Parnevik, cc, men Tobias är kvar i Sverige. Han måste ju vara på plats i Let's dance ändå och vara med på alla öppningsnummer.

Annons

Tobias Karlssons otur i Let's dance

Tobias har varit med i Let's dance i 16 säsonger men när dansarna presenterades för Let's dance 2020 fanns Tobias plötsligt inte med bland namnen.

Det visade sig snart att en besviken Tobias hade bestämt sig för att hoppa av programmet, då han inte fått möjligheten att dansa med en kille.

Förslaget om samkönade danspar var något som Tobias hade kämpat för att få igenom under flera års tid. Men när det väl blev dags för Let’s dance att ha med ett samkönat danspar blev det istället Andreas Lundstedt, 49, och Tobias Bader, 36, som fick den chansen.

I Let's dance 2021 var Tobias däremot med bland namnen och han fick ingen mindre än Carola Häggkvist, 55, som danspartner! Tyvärr blev paret tvungna att hoppa av tävlingen kort innan finalen, Carola fick nämligen stora muskelsmärtor.

”Min kolesterol medicin som jag blev given under tv programmet, utskriven av en Dr var alldeles för hög för mig och gav mig enorma muskelsmärtor och obehag vilket tyvärr gjorde att jag knappt kände igen mig själv.. Allt blev väldigt tungt på olika sätt”, förklarade Carola på Instagram.

Annons

Tobias Karlssons önskan om prins Carl Philip

Och nu med Mia i Let's dance blev det alltså ett kort äventyr för Tobias. När Hänt träffar Tobias på Maria Lundqvists bokrelease berättar han om hur han ser på framtiden i Let's dance.

Ska du ge Let's dance en chans nästa år?

– Ja, det kanske blir tredje gången gillt. Först Carola, sedan Mia och ja, alla goda ting är ju tre, säger Tobias till Hänt.

Hur Tobias ska bryta den oturliga trenden har han nu en utmärkt idé för hur det ska lösa sig. Med glimten i ögat, säger han nu lite skämtsamt att det finns en speciell person som han ser riktig succé med!

– Jag skulle kanske dansa med prins Carl Philip, det hade ju varit spännande eller hur? Vem hade inte velat se det? Vi hade inte åkt ut först i alla fall, det kan jag aldrig tänka mig. Vinst varje gång!, säger Tobias till Hänt.

MIA PARNEVIK, TOBIAS KARLSSON
Mia Parnevik och Tobias Karlsson i Let's dance.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Fredrik Sandberg/TT

Annons