Så kan du skicka gratulationer till Meghan Markle – och få svar

Så kan du skicka brev till Meghan Markle och prins Harry.
I april föds prins Harry och Meghan Markles första barn och förberedelserna inför den lilla kunglighetens ankomst pågår för fullt. Många ser fram emot att det brittiska kungahuset ska få tillökning. Nu kan du skicka en gratulation till de blivande föräldrarna – och samtidigt ha en chans att få svar från Meghan Markle och prins Harry.
Annons

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, går i väntans tider. Det kungliga parets första barn väntas komma i april vilket betyder att Storbritannien när som helst kan drabbas av bebisyra.

Ända sedan oktober då prins Harry och Megan Markle gick ut med graviditeten har det spekulerats vilt om var förlossningen kommer att äga rum, om paret väntar en prins eller prinsessa och – naturligtvis – vad bebisen ska heta.

I brittiska kungahuset finns en tradition att ta namn från sina föräldrar. Men om man ska tro på vadslagnings-firmornas odds så kommer den framtida kungligheten få samma namn som sin farmor. Om det blir en tjej tror nämligen de allra flesta att hon får namnet Diana. 

Annons

Redan nu kan alla som vill skicka en egen hälsning med lyckönskningar till Meghan Markle och prins Harry.

Annons

Det enklaste sättet är förstås att använda sig av sociala medier för att nå kungligheterna med en gratulation, men mer personligt är det förstås att skicka ett kort eller brev. Meghan Markle har själv sagt att hon är förtjust i att skicka vanlig, hederlig post.

People Magazine skriver att gratulationer och lyckönskningar till de blivande föräldrarna kan skickas till följande adress:

THR Duke & Duchess of Sussex
Clarance House
LondonSW1A 1BA
United Kingdom

Få svar från prinsparet

Någon gång under de kommande veckorna kommer prins Harry och Meghan Markle att flytta till sitt nya hem, Frogmore Cottage, i Windsor. Men all deras post går via Clarence House, där prins Charles, Harrys pappa, bor tillsammans med Camilla, hertiginna av Cornwall.

Trots att det kungliga paret formligen drunknar i brev och kort tycker de om att personligen svara på lyckönskningar. Se därför till att skriva en avsändaradress på din hälsning för att ha chansen att få ett kungligt tack i brevlådan.

Annons

Efter prins Harrys och Meghan Markles bröllop i maj fick de personer som skickat gratulationer ett kort med tack från kungahuset. Det svartvita fotografiet föreställde det leende brudparet.

På baksidan löd texten:

Hertigen och hertiginnan av Sussex är överväldigade av alla enormt vänliga kort och brev som de har fått i samband med sitt bröllop och de är så rörda att du tog dig tiden att skriva som du gjorde. Det var verkligen väldigt omtänksamt av dig och väldigt uppskattat av de kungliga högheterna som skickar sina välgångsönskningar.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…