Meghan Markles oväntade beslut – veckor innan förlossningen

Meghan Markles oväntade beslut – veckor innan förlossningen
Det är några veckor kvar innan Meghan Markle föder. Men hertiginnan av Sussex har redan bestämt när hon ska börja jobba efter mammaledigheten.
Annons

Trots att det är ett par veckor kvar innan hon ens ska föda så har Meghan Markle, 37, enligt tidningen Vanity Fair redan planerat när hon ska vara tillbaka på jobbet och fortsätta bygga vidare på sin karriär inom sektorn välgörenhet.

Hennes första officiella framträdande efter förlossningen kommer närmare bestämt att ske i oktober, sex månader eter förlossningen, på kongressen One Young World, ett globalt forum vilket stödjer 10,000 unga ledare från hela världen, och som kommer att äga rum i London.

Annons

– Harry vill gärna hjälpa Meghan att utveckla hennes egen roll inom kungafamiljen, och att ge henne möjlighet att jobba med något som ligger henne varmt om hjärtat är en idealiskt språngbräda. Bara allt är bra med barnet, så kommer timingen att vara perfekt för henne att ta ytterligare ett steg med One Young World och Drottningens Samväldesstiftelse, säger en källa till tidningen.

Annons

Drottning Elizabeth hyllar Meghan Markle

Förra månaden blev Meghan utnämnd till vd för Drottningens Samväldesstiftelse av drottning Elizabeth II, 92. Så att fortsätta jobba med välgörenhet och intensifiera arbetet med denna stiftelse är en naturlig vidareutveckling av det uppdrag hon redan har.

Meghan, som idag är hertiginna av Sussex, har dessutom starka band till One Young World vilka sträcker sig långt tillbaka i tiden. Faktum är att hon började jobba som konsult åt organisationen redan 2014, långt innan hon gifte in sig i den brittiska kungafamiljen genom att bli prins Harrys, 37, fru.

Trots att hon ska föda om bara några veckor så har dessutom Meghan Markle de senaste månaderna jobbat hårt med att fullfölja sina kungliga plikter. Och det är inget som gått drottningen förbi på något sätt.

Så sent som i februari avslöjade tidningen The Sun att Meghan fått ett personligt känslosamt tackbrev från drottning Elizabeth. Detta efter att hon hade varit på ett officiellt statsbesök med prins Harry, höggravid i Marocko.

Annons

I en annan intervju med Vanity Fair avslöjade dessutom nyligen en av drottningens hjälpredor hur mycket Elizabeth beundrar sin svärdotter:

– Drottningen är imponerad att Meghan har sådan energi och uthållighet trots att hon är höggravid. Hon tillhör en annan generation, och då hon själv var i slutskedet av sina graviditeter försökte hon mest gömma den stora kulan på magen och sitta och vila med fötterna på en mjuk pall. Men Meghan verkar aldrig sluta jobba.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…