Så är prins Harry och Meghan Markles nya liv

Prins Harry och Meghan Markle – allt om parets nya liv i Los Angeles

Från de kungliga herrgårdarna och slotten i England till det glamorösa Hollywood-livet.
Prins Harry och Meghan Markle har flyttat till Los Angeles med lilla Archie.
– En av de stora anledningarna bakom beslutet att flytta till LA var att hon ville vara nära sin mamma, säger en källa till den brittiska tidningen Express.
Slå på ljud

Det var före årsskiftet som det meddelades att prins Harry och Meghan Markle lämnar sina kungliga roller tillsammans med nyfödde sonen Archie, stänger ner all sin verksamhet i Buckingham Palace och flyttar över Atlanten. Parets önskemål var att lämna monarkin och offentligheten för ett mer privat liv – då Meghan bland annat fått utstå en hel del hat och hot.

Efter alla bråk valde de alltså att lämna Storbritannien bakom sig och istället har paret återvänt till Meghans forna vardag– ett stjärnspäckat och glamouröst Hollywoodliv.

Nu bor paret tillsammans med lilla Archie i  Los Angeles i USA. Här växte Meghan själv upp och här gjorde hon karriär som karaktären Rachel Zane i populära tv-serien Suits.

Det finns inga helt säkra uppgifter om var i storstaden familjen nu bor, men enligt brittiska tidningen Express har de slagit sig ner i ett exklusivt villakvarter i kullarna nära strandorten Malibu. Enligt uppgifter till tidningen valde Harry och Meghan just Los Angeles eftersom Meghans mamma, Doria Ragland, som den före detta hertiginnan har en väldigt nära relation med, bor där.

Coronaviruset sätter stopp

Men trots att Meghan nu bor nära sin mamma kan hon inte träffa henne. Kalifornien är precis som många andra amerikanska delstater under strikta tillfälliga regler som begränsar möjligheten att umgås med andra människor och röra sig fritt i vardagen. Meghan Markle kan nu endast kommunicera med sin mamma via samtal och appar, trots att de nu bor så nära varandra. Detta ska göra Meghan förtvivlad – då hon har en väldigt nära relation med Doria och vill träffa henne så mycket hon bara kan. 

– En av de stora anledningarna bakom beslutet att flytta till LA var att hon ville vara nära sin mamma. De har kommunicerat via Whatsapp och Facetime nästan varje dag, men de är så klart inte samma sak, säger en person nära paret till Express.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!