Prins Harry och Meghan Markle möts av kritik

Meghan och Prins Harry

På Instagram får följarna en inblick i prins Harry och hans fru Meghan Markles liv.
Nyligen delade paret med sig av ett inlägg som däremot inte uppskattades av samtliga.

Nu är det inte länge kvar tills prins Harry och Meghan Markle drar igång sitt nya liv. Den 31 mars stänger deras kontor i Buckingham Palace och deras kungliga plikter upphör.

I april förra året startade paret upp sitt egna Instagram-konto, detta efter att Meghan tvingats radera sitt egna konto när hon förlovade sig med Harry. Sedan det nyskapade kontot uppkom har följarna fått en annan inblick i Harry och Meghans liv eftersom de titt som tätt uppdaterat om vad som sker i deras liv. I skrivande stund har konto över 11,3 miljoner följare.

Parets oväntade publicering

På grund av spridningen av COVID19 har mångas vardag nu ändrats om rejält. Detta är ett ämne som paret nyligen beslutade sig för att lyfta på sin Instagram. I ett inlägg de publicerat ger de sina följare råd till hur de tycker att man kan hantera situationen.

”Med allt som händer är det mycket att ta in. Många av oss kanske känner sig förvirrade. Eller ensam, eller oroliga eller rädda … och i isolering kanske några av oss bara känner oss uttråkade eller att de inte vet vad de ska göra med sig själva utan sina normala rutiner. Det är fullt normalt att känna någon av dessa saker”, skriver paret och fortsätter:

”Vårt känslomässiga välbefinnande utmanas varje dag oavsett om vi inser det eller inte, men våra liv är vanligtvis fyllda med saker som distraherar oss. Nu med den ständiga förändringen gällande COVID, anpassar vi oss alla till denna nya normala och de känslor som följer med det.”

Till följd av detta listar de olika förslag till de olika känslorna som de presenterat. Bland annat skriver de några tankar kring vad följarna skulle kunna hitta på om de känner sig uttråkade i situationen.

Om du är hemma och känner dig uttråkad kan du digitalt studera till att bli en rådgivare eller hjälpa någon som verkligen behöver ditt stöd. Vilket fantastisk sätt att. använda den här tiden

Följarnas starka reaktioner

Inlägget visade sig inte riktigt få den repsons som paret kanske hade hoppats på. I kommentarsfältet syns nämligen flera arga kommentarer där följare menar att ordvalet uttråkad inte kändes rätt i situationen.

”Om vi är uttråkade hemma? Seriöst? De flesta av oss försöker att jobba hemifrån samtidigt som vi ska ta hand om våra barn som inte kan vara i skolan längre och försöker övergå till digital undervisning, dessutom laga mat, betala räkningar, tvätta, städa huset, ta hand om husdjuren. Det här är ingen semester, otroligt dum post”, skriver en följare.

Ärligt talat så kommer jag att avfölja er, nu är bara för mycket”, skriver en annan.

Det här är det dummaste som postats på det här kontot”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Senaste nytt