Meghan Markle i tårar – bröt ihop framför vännerna

Meghan Markle ledsen vid avskedet

Meghan Markle har bitit ihop trots interna strider inom kungafamiljen. Men häromdagen orkade hon inte mer – utan bröt ihop i tårar framför vänner och anställda.

Meghan Markle och prins Harry har knappt två veckor kvar som en del av den brittiska kungafamiljen. Den 31 mars är datumet då de är klara med sina kunglig plikter och kan starta sitt nya liv som privatpersoner.

Paret har redan, tillsammans med sonen Archie, börjat flytta över sina saker och påbörjat sina nya liv i Kanada. Men just nu befinner de sig i Storbritannien för att ta avsked och packa ihop de sista lådorna.

Häromveckan var de med på sitt sista uppdrag i London och det var tydligt att stämningen mellan de kungliga medlemmarna är kyligare än någonsin. På bilder kan man se hur Meghan Markle och svägerskan Kate Middleton knappt ägnar en blick åt varandra.

Meghan Markles tårar framför alla

Även om beslutet att ta ett steg tillbaka från det kungliga livet helt och hållet är Meghan och Harrys, så innebär det inte att uppbrottet är smärtfritt. På grund av flytten så stängs heritgparets kontor ner på Buckingham Palace, och totalt rapporteras 15 personer ha fått sparken.

Enligt ABC:s hovexpert Omid Scobie har Meghan Markle och hennes anställda sagt farväl redan nu, och det hela ska ha slutat i tårar.

– Tårarna som hertiginnan hållit tillbaka rann bland de bekanta ansiktena. Hon omfamnade flera ur sin lojala personal som hon troligen aldrig kommer att träffa igen, och jag tycker synd om alla dedikerade anställda vars outtröttliga arbete – för att marknadsföra parets insatser, lansera stora projekt och hantera dagliga kriser som uppstått i och med lögner i tidningarna – har plötsligt fått ett så abrupt slut, säger han till Daily Express.

Meghan och Harrys tankar inför nya livet

Meghan och Harrys anställda har arbetat nära paret och blivit en del av familjen. Det har funnits en vilja att göra parets liv så bra som möjligt i kulisserna av de kungliga plikter de utfört.

Även om tårarna rann på Meghan Markle så ser hon nu fram emot det nya liv som väntar.

– Nu känner prinsparet stor spänning inför vad som komma skall, vilket bland annat innebär friheten att arbeta i ett tempo som passar dem, och nu slipper de regler och ondsinta agendor, säger Omid.

FOTO: TT

 

 

Senaste nytt