LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Oroligheter efter ryktet om prins Harry och Meghans flytt

31 jul, 2023 
Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle uppges leta efter ett nytt boende efter sina tre år i lyxherrgården i Montecito, USA.
Däremot tycks det inte falla alla i smaken att eventuellt få det omskrivna paret som grannar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”Brand logo
Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”

Tiden i det brittiska kungahuset blev turbulent och paret valde därför att säga upp alla sina kungliga åtaganden, något som fick blandade och starka reaktioner från omvärlden. I samma veva flyttade paret till lyxherrgården i Montecito i USA där de bor än idag tillsammans med sina två barn, prins Archie och prinsessan Lilibet.

Men nyligen kom det uppgifter från tidningen Daily Express om att familjen är på jakt efter en ny bostad i det kändistäta området Malibu som är beläget cirka en timmes bilfärd från deras nuvarande bostad. Dessa rykten har fått reaktioner – inte minst från de boende i den populära orten.

Annons

Missnöjet bland de boende i området: ”Inte glada”

Men den kändistäta orten Malibu är inte det enda området som paret har haft span på inför en eventuell flytt. Enligt New York Post har de dessutom varit nyfikna på Hope Ranch i Santa Barbara där familjen synts av grannar på en privat strand.

Men att få kungligheter som grannar i det exklusiva området verkar inte vara något som alla uppskattar – snarare tvärtom om man ska tro på snacket på stan, något som en fastighetsmäklare i området kan bekräfta.

– Folk är inte glada. Det är snacket på stan. De vill att de stannar i Montecito och inte drar den sortens uppmärksamhet till Hope Ranch, säger fastighetsmäklaren till New York Post.

Därför vill de inte ha prins Harry och Meghan som grannar

Ytterligare en mäklare i området har yttrat sig om att det finns en viss oro bland befolkningen inför en eventuell flytt för Harry och Meghan. Den ska grunda sig i att de boende inte vill dra till sig mer uppmärksamhet och skriverier.

Annons

– De som ringer till mig vill inte att det blir en förändring och vill inte ha skriverier, berättar mäklaren till New York Post.

Dessutom har det nyligen kommit uppgifter från amerikanska tv-nätverket NewsNation att familjen blir utfryst av grannarna i Montecito, där familjen är bosatt idag.

Många av grannarna är nämligen Hollywoodstjärnor och vill på något sätt inte stöta sig med det brittiska kungahuset. Om detta kan vara en av anledningarna till en eventuell flytt är något vi bara kan spekulera kring. Men enligt en källa till Daily Express ska flytten bero på att paret ska komma närmare sina affärer.

– Att vara nära Beverly Hills och Los Angeles, där alla affärer görs, är smart, säger källan.

Det återstår alltså att se om paret kommer att sälja sin lyxiga herrgård i Montecito och ta sitt pick och pack för ett nytt populärt område att slå sig ner i.

FOTO: TT

Annons