LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Harry och Meghan lämnar lyxherrgården - avslöjar nya flyttplanerna

26 jul, 2023 
Moa Risberg
Prins Harry och Meghan flyttade till Kalifornien efter att ha avsagt sig sina kungliga uppdrag.
Nu letar de nytt boende närmare Los Angelses efter tre år i lyxherrgården i Montecito i USA, avslöjar en källa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dramatiska scener på röda mattan – här ramlar kungenBrand logo
Dramatiska scener på röda mattan – här ramlar kungen

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle gifte sig i maj 2018 St George Chapel i Windsor. Efter en turbulent tid valde prinsparet att lämna det Brittiska kungahuset, något som väckte starka reaktioner på olika håll och kanter.

Efter parets beslutet om att lämna kungafamiljen och avsäga sig sina kungliga titlar, har paret medverkat i flera olika sammanhang där de talat ut om händelsen.

2022 släppte paret sin dokumentär Harry & Meghan på Netflix, en serie på sex avsnitt där paret berättade om tiden i det Brittiska kungahuset och varför de beslutade att avsäga sig det kungliga uppdraget.

Flyttade till Kalifornien när de lämnat kungahuset

Sedan tre år tillbaka bor prins Harry och Meghan tillsammans med de två barnen prins Archie och prinsessan Lilibet i Montecito, Kalifornien.

Men nu tre år efter flytten till USA uppges paret, enligt Daily Express, gå i tankar på att flytta igen, från den lyxiga herrgården i Montecito.

Annons

Enligt tidningen ryktas det nu om att Meghan och Harry söker sig till ett område lite mer söder ut i Kalifornien. Nämligen det populära och kändistäta Malibu som ligger en timmes bilfärd ifrån det område där paret bor idag.

Vill flytta närmre Los Angeles för jobb

Orsaken till att paret flyttar till Malibu ska bero på att Malibu ligger så nära Los Angeles. Där både Meghan och Harry spenderar mycket tid med jobb.

– De har i hemlighet besökt området ett par gånger och har varit ute och tittat på vad som finns där. Och Meghan känner till delar av området från att ha varit där som barn, säger en källa till Daily Express skriver Expressen.

Även om paret ännu inte investerat i ett nytt boende i Malibu så ska de enligt källan till tidningen fortfarande vara oklart om de kommer sälja sin herrgård i Montecito eller inte.

– Att vara nära Beverly Hills och Los Angeles, där alla affärer görs, är smart, säger källan.

FOTO: TT

Annons