BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Harry och Meghan utesluts helt – läckta dokument visar

18 mar, 2023 
Harry och Meghan
Hertigparet av Sussex kommer inte delta i kung Charles kröningsprocession, enligt läckta dokument.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppetBrand logo
Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet

Snart ska kung Charles krönas. Det har länge tisslat och tasslats om vilka som kommer att närvara, detta då det varit kylig stämning mellan flera i det brittska kungahuset.

Nu kan läckta dokument avslöja gästlistan. Detta är dokument med repetitionsplanerna inför kung Charles kröning, som har läckt från Buckingham Palace. De visar att prins Harry och hans fru Meghan Markle inte har tilldelats någon plats i processionen efteråt, skriver Deadline.

Inte heller kung Charles bror, Andrew, ska finnas med i planerna och dennes döttrar, prinsessorna Beatrice och Eugenie, har meddelat att de inte heller kommer att delta.

Annons

Ceremonin, som äger rum den 6 maj i Westminster Abbey, kommer bli en relativt liten tillställning, bara en tredjedel så stor jämfört med när drottning Elizabeth kröntes 1953.

FOTO: Danny Lawson/AP/TT

Annons