ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Rickard Sjöbergs okända relation till prinsessan Madeleine

10 dec, 2022 
Rickard sjöberg prinsessan madeleine
Varför syns Rickard Sjöberg och prinsessan Madeleine på bild ihop?
Hänt reder ut!
Annons
Rickard Sjöberg om tiden efter Uffe: ”Det var fem år sedan...”Brand logo
Rickard Sjöberg om tiden efter Uffe: ”Det var fem år sedan...”

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia jobbar med Childhood. Syftet är att arbeta för barns rätt till en trygg barndom och särskilt arbeta med förebyggande åtgärder mot våld och sexuella övergrepp på barn över hela världen.

Men på nya bilder så syns nu Rickard Sjöberg tillsammans med prinsessan Madeleine. Och den gemensamma nämnaren verkar just vara Childhood!

Rickard Sjöberg på kungahusets Instagram med prinsessan Madeleine

Det är på kungahusets sociala medier vi skymtar Rickard Sjöberg och prinsessan Madeleine.

Detta under utdelningen av Childhoodpriset. På bild nummer två i bildspelet ser vi Rickard som ledde ceremonin där prinsessan Madeleine tillkännagav årets vinnare av Childhoodpriset.

Annons

”I går närvarade Drottningen vid utdelningen av Childhoodpriset. Prinsessan Madeleine deltog i ceremonin genom en videohälsning.”, skriver kungahuset.

De fortsätter:

”Childhoodpriset 2022 års tilldelades Andreas Carlson, fritidsledare på Hellbergsskolan i Sundsvall. Vinnaren tillkännagavs digitalt av Prinsessan Madeleine under en ceremoni hos Postkodlotteriet. Vid ceremonin hyllades även de två övriga finalisterna Frida Winlöf, fritidsledare på Edsbergs Fritidsgård i Sollentuna och Firat Güzel, fritidsledare på Skärholmens stadsdelsförvaltning.”

Rickard Sjöberg om att fortsätta med Postkodmiljonären: ”Lika roligt”

Rickard känner vi alla igen från TV4:s Postkodmiljonären som han jobbat med i 17 år. När Hänt nyligen intervjuade Rickard Sjöberg berättade han om sina tankar kring att fortsätta med Postkodmiljonären. Enligt honom själv är det fortfarande lika roligt som för 17 år sedan.

– Det är fortfarande lika roligt, det är så fantastiskt att vara så nära någon som faktiskt är med om något som är det största de har varit med om i sina liv. Det är spänning och det är oförutsägbart. Jag gillar det verkligen, sa han då till Hänt.

FOTO: HÄNT TV / TT

Annons