LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Realityprofilen bekräftar relationen med Mette-Marits äldsta son Marius

29 sep, 2022 
Ebba S. Dahlman
Norska kronprinsessan Mette-Marits äldsta son Marius dejtar realityprofilen Nora Haukland, känd från bland annat Love Island.
– Väldigt romantisk och en äkta gentleman, säger hon till norska tidningen Dagbladet.
Annons
Lars Wallin om kronprinsessan Victorias val att klä sigBrand logo
Lars Wallin om kronprinsessan Victorias val att klä sig

Norska kronprinsessan Mette-Marits, 49, äldsta son Marius Borg Høiby, 25, var bara tre år när mammas kärlekssaga med kronprinsen Haakon, 49, inleddes. Plötsligt hade han en blivande kung som bonuspappa och hans liv skulle aldrig gå tillbaka till det normala.

Men hur ser Marius egna privatliv och kärleksliv ut? Han har haft en mindre roll i den populära tv-serien Skam, han har studerat i USA, han har jobbat som redaktör för en tidning i London och han hade ett omtalat förhållande med modellen Juliane Snekkestad, 26. Marius och Julianes uppbrott bekräftades i våras, det rapporterar Svensk dam.

Nu har han däremot kommit över uppbrottet från Juliane och dejtar kända realityprofilen Nora Haukland, 24. Här är allt du vill veta!

Annons

Kronprinsessan Mette-Marits sons skandalösa nya förhållande bekräftat

Efter att rykten om en romans mellan Marius och Nora florerat ett tag, kan nu norska tidningen Dagbladet avslöja att de är ett par. Nora bekräftar relationen för tidningen.

Den 24-åriga realityprofilen har under hintat ganska hårt, under en tid, att hon har en man i sitt liv. I sociala medier har hon hållit det hela väldigt kryptiskt och har inte velat avslöja vem det rört sig om – fram till nu!

- Vi har dejtat ett tag och så har vi blivit ett par i somras, så det är väldigt härligt, säger hon till tidningen. Hon fortsätter:

- Han har blivit min bästa vän och jag har det så underbart med honom.

Vidare berättar hon att de tagit förhållandet till en ny nivå. Nora har nämligen fått träffa familjen. På frågan vad det bästa med Marius är svarar hon:

- Det är att han alltid får mig att skratta, han är väldigt excentrisk och glad. Väldigt romantisk och en äkta gentleman!

Vem är Nora Haukland?

Nora Haukland har letat efter kärleken länge. Bland annat deltog hon i den norska versionen av Love Island för två år sedan. Där träffade hon Johannes Klemp, 29. Men kärleken dem emellan höll dessvärre inte.

Paret lämnade realitysåpan med en vinst och förra året avslöjade de till och med att de hade förlovat sig, men åtta månader, i december, senare kom beskedet om uppbrottet. Och tur var väl det för Marius räkning!

Nora har en stängd Instagramprofil, men finns på Tiktok. Se en video på Marius nya flamma här nedan:

FOTO: Tiktok, Lise Åserud

Annons