LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Juliane Snekkestads barnbeslut efter lyckan med Marius Borg

10 mar, 2020 
Marius Borgs flickvän Juliane Snekkestad om barnplanerna
Marius Borg och flickvännen Juliane Snekkestad har varit ett par sedan 2018.
Nu öppnar flickvännen för första gången upp sig om relationen, och sina tankar kring framtida barn.
Annons
Allt om Marius Borg HøibyBrand logo
Allt om Marius Borg Høiby

Marius Borg, son till den norska kronprinsessan Mette-Marit, är ett minst sagt intressant ansikte bland det norska folket. Han har valt att leva sitt liv relativt privat, och kanske är intresset kring honom extra stort just därför.

Den 24-åriga modellen Juliane Snekkestad är hans flickvän sedan 2018, och ibland dyker Marius upp i hennes flöde på Instagram, även fast hon också är väldigt restriktiv med glimtar från deras relation.

När Marius fyllde år i början av året passade flickvännen på att gratulera sin stora kärlek genom ett fint Instagram-inlägg.

Själsfrände. Grattis på födelsedagen”, skrev hon och delade samtidigt två kärleksfulla bilder av dem ihop.

Så träffades Marius Borg och Juliane

I den norska podcasten Schendis berättar hon nu relationen till Marius, på ett sätt hon tidigare inte gjort.

Juliane berättar om parets första möte, som skedde i Los Angeles. En plats som båda varit bosatta på tidigare.

Annons

– Jag var där för att göra ett fotojobb, faktiskt det som sen hamnade i Playboy, och jag mötte honom första gången genom en gemensam vän. Vi gick ut och lärde känna varandra, berättar hon nu.

Men trots att Juliane för första gången är bjussig om relationen med Mette-Marits son så är hon fortfarande förtegen om hur det är att äta middag ihop med Marius världskända familj. Men hon är tydlig med att hon känt sig välkomnad.

Barnbeskedet

Den offentliga relationen har dock sin baksidor. Det skapas en del rykten, och det senaste som hennes egna mamma reagerade på, var att Juliane skulle vara gravid. Något som inte stämde. Men däremot är barn något hon hoppas på i framtiden.

– Jag vill ha barn. När man är 16 tror man att man är vuxen som 25-åring, och att man vill vara förlovad och ha barn då. Jag tror däremot att det dröjer ett tag till. Men jag kan verkligen tänka mig att få barn innan 30. Det första som 28-åring och det andra som 30-åring. Jag vill ha två stycken, säger hon i podcasten.

FOTO: TT, Instagram

Annons