LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Problemen som stoppar prinsessan Märtha Louise och Durek: ”Inställt”

04 mar, 2024 
Synska Anne-Marie har ett och annat att säga om bröllopet mellan prinsessan Märtha Louise och shamanen Durek.
– Det ser inte ljust ut, säger hon till Se og Hör.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritikenBrand logo
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken

Det danska mediumet Ann-Marie har lång erfarenhet av att jobba med sina syniska krafter, som hon upptäckte att hon hade redan vid 14 års ålder. Hon använder sig främst av tarotkort för att kunna fastställa sina horoskop.

Hon har även direkt kontakt med den andliga världen.

Och nu har hon undersökt hur det kommer gå för prinsessan Märtha Louise och hennes fästman Shaman Durek.

Osäkerheten kring Märtha Louises bröllop

Paret planerar att gifta sig den 30 augusti 2024. Men det ser inte särskilt ljust ut.

– Om det händer skulle jag vilja gratulera dem. Anledningen till att jag skriver detta är för att prinsessan Märtha slår ett år jag kallar Den hängda mannen. Det är ett år där planerna mycket väl kan vändas upp och ner. Det kan antingen innebära att vigseln äger rum tidigare – eller att det ställs in eller skjuts upp, säger hon till Se og hör.

Annons

Att planerna kan vändas upp och ner baserar Ann-Marie på flera saker. Den första är att Durek träffar, vad hon kallar, Chariot 2024. Detta innebär att han kommer vilja vidga sina vyer och kanske till och med utomlands.

Dessutom har ju Durek länge haft problem med en njure och målet är att han ska få en ny tids nog. Dock kan Ann-Marie inte se hur det går med hälsoproblem men just den 30 augusti är egentligen Dureks ödesdigra dag.

Problemen som stoppar prinsessan Märtha Louise och Durek

Med ödesdigra dag menar Ann-Marie att korten säger att det helt enkelt är upp till Dureks öde om de kommer gifta sig som planerat den dagen eller inte. Dessutom har Märtha energier med sig som gör att hon inte planerar för många saker.

Men det är ett lotteri. Det kan även gå åt det positiva hållet.

– Det kan vara så att Durek får en ny njure, och därmed blir det också som att vinna på Lotto för paret. Så låt oss hoppas att de får sina önskemål uppfyllda, säger Ann-Marie.

Annons

Enligt Ann-Marie har paret energier som handlar om rättvisa och lag och ordning.

– När jag ser fram emot 2025 samsas parets energier med "Den hängda mannen", och den energin börjar faktiskt redan från juli månad. Det finns med andra ord mycket i detta horoskop som kan betyda att deras planer hela tiden förändras, och mitt bästa råd till dem är att ta det en dag i taget, säger hon och fortsätter:

– Jag har tittat lite på de ekonomiska aspekterna för paret också, men här verkar det gå framåt. Om de kommer att trivas i Norge är nog den stora frågan. Vi har nog till 2025 innan saker lugnar sig och faller på plats, och energierna blir lugnare och därmed stabilare. Sen får vi se var de bor när det är dags.

FOTO: Åserud, Lise

Annons