ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Märtha Louises bröllop stoppas – Shaman Dureks vägran

24 jan, 2023 
Durek och Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louise av Norge och fästmannen Shaman Durek Verrett planerade att gifta sig.
Men Durek vägrar innan han har opererats.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

Prinsessan Märtha Lousie av Norge och fästmannen Shaman Durek Verrett träffades genom den gemensamma vännen Lindsey Simcik som driver den amerikanska livsstilspodden Almost 30.

Förra året förlovade sig paret och bröllopsplanerna drog igång... Men det hela har dessvärre behövts läggas på is på grund av Dureks sjukdom.

Durek Verretts njurproblem: ”Jag var i koma”

Durek Verrett har levt med en donerad njure i 12 år. Faktum var Shamanens syster Angelina Verrett-Byrne donerade en av sina njurar 2012 för att rädda livet på sitt syskon.

Annons

Vid tillfället var Durek svårt sjuk och drabbades till och med av hjärtstillestånd.

– Du stod vid min säng när jag var i koma och du gav aldrig upp tanken på att jag skulle vakna. Du tvättade mig när jag inte kunde gå själv när att jag satt i rullstol, skriver Durek Verrett, uppger Aftonbladet.

Men nu vägrar Durek Verrett gifta sig före en operation, förklarar han för tyska Bild.

Los Angeles, USA 2022. Prinsessan och Dureks förlovning.
Los Angeles, USA 2022. Prinsessan och Dureks förlovning.

Prinsessan Märtha Louise bröllop stoppas – efter Dureks vägran

– Jag vill inte gå nerför gången och tänka på mina hälsoproblem! Det borde vara den bästa dagen i våra liv – med en ny njure, säger Durek till Bild.

Annons

Durek Verrett berättar att prinsessan Märtha Louise har testat sig för att se om hon kan donera en av sina njurar. Men det visade sig att prinsessan inte var kompatibel med shamanen, skriver Aftonbladet.

Prinsessan Märtha Louise får helt enkelt ha lite is i magen. Durek vill för nu inte gifta sig förrän han genomgått en njurtransplantation.

FOTO: TT

Annons