Prinsessan Sofias stora familjelycka – glädjen efter långa pausen

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia lös med sin frånvaro under sommaren.
Nu visar hon upp sin stora familjelycka på Instagram – efter den långa pausen.
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa
0:30

Efter reklamen: Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

(0:30)

Slå på ljud

I mars 2021 blev prinsessan Sofia mamma till sitt tredje barn. Det var i slutet av månaden som hon och prins Carl Philip välkomnade den lilla pojken Julian, 1, som blev lillebror till sönerna prins Alexander, 5, och prins Gabriel, 4.

– Vi är så glada och tacksamma för att få välkomna vår tredje son till familjen. Den här dagen har både vi och hans två storebröder längtat efter. Nu ser vi fram emot att få lära känna vår nya familjemedlem, sa prins Carl Philip i ett pressmeddelande när Julian var född.

Prinsessans stora familjelycka – lediga sommaren med familjen

Familjen har nu bestått av fem familjemedlemmar i snart ett och ett halv år. Sommaren har de spenderat med släkt och vänner. I början av sommaren delade prinsfamiljen med sig av en bild på hela familjen samlad och lyckan såg ut att vara total.

”Vår familj vill önska er alla en härlig sommar!”, skrev prinsparet i en hälsning till sina följare.

Så vad har prinsfamiljen haft för sig under sommarmånaderna? Jo bland annat har de varit på Öland under kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande. Inte nog med att fira sin syster fick prins Carl Philip dessutom en härlig barnfri kväll med kärleken. Makarna fångades nämligen på flertal bilder där de såg ut att njuta av kvällen ihop i VIP-loungen på Borgholms slottsruin under Molly Sandéns konsert.

Inte nog med ensamtid med maken så har prinsessan Sofia dessutom fått ledigt under sommaren. Kronprinsessans firande, den 14 juli, var nämligen den senaste gången som Sofia syntes till i ett offentligt sammanhang fram tills att hon närvarade under Funkisfestivalen i slutet av augusti. Anledningen till den långa pausen var just att prinsessan fått ledig tid att njuta av sommaren.

Födelsedagsfirandet för prins Gabriel

Funkisfestivalen visade sig vara en toppenstart på jobbhösten då Sofia syntes ha väldigt roligt under uppdraget. På Instagram delades videos där prinsessan dansade för fullt till den härliga musiken. Den festliga stämningen fortsatte sedan då det var dags för ett födelsedagsfirande. Sofia och Carl Philips mellersta son fyllde nämligen hela 4 år. På Instagram visade de stolt upp sonen med en ny bild.

Vilken toppen sommar prinsessan verkar haft med familjen, nu hoppas vi att hösten blir minst lika bra!

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN