Nya bilden på 5-årige prins Gabriel avslöjar utseendeförändringen

31 aug, 2022 
Prins Gabriel
Prins Gabriel har fyllt fem år och en ny bild på den lille pojken har nu publicerats.
Prinsparets uppdatering avslöjar den stora utseendeförändring som prinsen har genomgått sedan i våras!
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias har tillsammans tre barn. Äldst är prins Alexander, 6, därefter har vi prins Gabriel, 5, och yngst i familjen är prins Julian, 1, som föddes våren 2021.

Det var i slutet av 2020 som hovet avslöjade att prinsparet skulle bli föräldrar ännu en gång. I mars förra året föddes den lille prinsen, som fick namnet Julian, och nu är han alltså den yngsta medlemmen i den svenska kungafamiljen.

Prinsessan Sofias vilda festkväll

Under hösten börjar lille Julian förskolan och hovets informationschef Margareta Thorgren har tidigare avslöjat att det blir samma förskola som storebröderna redan går på.

Prinsparet har även kommit igång med arbete efter att haft några veckor ledigt under sommaren. Tidigare i veckan syntes nämligen prinsessan Sofia närvara under Funkisfestivalen i Stockholm. Det blev en fartfylld kväll där Sofia uppdaterade på Instagram story med härliga videoklipp. På bilderna fick vi se prinsessan Sofia dansa och njuta av festivalen.

Annons

Nya bilden på prins Gabriel visar utseendeförändringen

Nu är det återigen dags för en festlig tillställning. Under onsdagen är det nämligen en stor dag i prinsparets familj – prins Gabriel fyller nämligen år. Hela fem år gammal blir den lille pojken, som är hertig av Dalarna.

I samband med prinsens födelsedag har prinsparets publicerat en ny bild på prinsen på Instagram.

”Idag firar vi vår fina och ödmjuka Gabriel på 5 - årsdagen”, skriver prinsparet till bilden.

I kommentarsfältet regnar det in gratulationshälsningar men vad följarna också reagerat på är hur söt den lille prinsen är. På bilden syns han med luggen kammad åt ena sidan vilket dessutom avslöjar att Gabriel varit hos frisören.

Om man tittar på bilderna från kungens födelsedagsfirande i april har det nämligen skett en stor förändring gällande prinsens frisyr. I våras var han långhårig och hade luggen på ett helt annat sätt ner över ögonen.

Kungafamiljen

FOTO: TT

Annons